Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
paulinka

historia ze zjedzoną w bankomacie kasą

Recommended Posts

Witam!

Chciałam się podzielić ostatnią przygodą z bankomatem. Chorym jest niestety jak działają w tym momencie nasze banki. Na swoje nieszczęście poszłam do bankomatu wypłacić uwaga 2 tysiące złotych! Na mega ważny wydatek - nie wspomnę że były to jedne z ostatnich pieniędzy które na koncie posiadałam. Aż tu nagle światło wysiadło kartę wypluło kasy nie. Wracam domu a tam saldo mniejsze o 2 tysie. Dzwonię do banku - a tam oczywiście bardzo nam przykro przyjmiemy reklamację. Myślę cudownie - czekam na kasę. Odpowiedż - będzie u ni w przeciągu 14dni...Czy w każdym banku są takie procedury. Ja miałam tak z Idea??? Czy wszędzie tyle się czeka. Nikogo tam nie obchodziło że to moje ostatnie pieniądze przeznaczone na spłate dużego kredytu i że nie posiadam więcej:(((( Masakra. Może czas zmienić bank??

Ja mam manie liczyc przy bankomacie gotówke nie wierze w códa ale takie rzeczy mi sie nie zadarzyly

Po drugie jest monitoring i wykaz z systemu wiec mozna isc z rekamacja i jest punkt zaczepienia

Niestety ale biurokracja w dzisiejszych czasach jest zatrważająca. Powiedz jak się wyjaśniła twoja sytuacja, czy w związku z brakiem spłaty miałaś jakieś nie przyjemnosci? Czy bank zwrócił Ci pieniądzę?

Ja to w ogóle kiedyś numer stulecia odwinąłem - wziąłem kartę, a pieniądze zostawiłem! Dobrze, że teraz bankomaty mają taki mechanizm, że jak się pieniędzy nie weżmie to po iluś tam sekundach ją wciąga do środka. Trochę straty czasu na infolinie i się udało pieniądze odzyskać - trzy stówy droga nie chodzą. Dobrze, że nikt nie zagarnął, bo to pod marketem było :D