paulinka 3 Report post Posted December 30, 2012 Witam! Chciałam się podzielić ostatnią przygodą z bankomatem. Chorym jest niestety jak działają w tym momencie nasze banki. Na swoje nieszczęście poszłam do bankomatu wypłacić uwaga 2 tysiące złotych! Na mega ważny wydatek - nie wspomnę że były to jedne z ostatnich pieniędzy które na koncie posiadałam. Aż tu nagle światło wysiadło kartę wypluło kasy nie. Wracam domu a tam saldo mniejsze o 2 tysie. Dzwonię do banku - a tam oczywiście bardzo nam przykro przyjmiemy reklamację. Myślę cudownie - czekam na kasę. Odpowiedż - będzie u ni w przeciągu 14dni...Czy w każdym banku są takie procedury. Ja miałam tak z Idea??? Czy wszędzie tyle się czeka. Nikogo tam nie obchodziło że to moje ostatnie pieniądze przeznaczone na spłate dużego kredytu i że nie posiadam więcej:(((( Masakra. Może czas zmienić bank?? Share this post Link to post Share on other sites
malolacik 0 Report post Posted March 4, 2013 Nie zazdroszczę Ci a swoją drogą zawsze bałem się takiej sytuacji Share this post Link to post Share on other sites
kreda 0 Report post Posted June 25, 2014 Ale odzyskałaś wkońcu czy nie? mi raz kartę zjadł nie wiem dlaczego w banku też nie wiedzieli... Share this post Link to post Share on other sites
vvolny 0 Report post Posted July 15, 2014 dziwne rzeczy się nie raz dzieją Share this post Link to post Share on other sites
Mariola 0 Report post Posted July 17, 2014 Ja mam manie liczyc przy bankomacie gotówke nie wierze w códa ale takie rzeczy mi sie nie zadarzyly Po drugie jest monitoring i wykaz z systemu wiec mozna isc z rekamacja i jest punkt zaczepienia Share this post Link to post Share on other sites
alicjam 0 Report post Posted September 11, 2014 Mnie bankomat tylko notorycznie zjada karty. Miałam już ten problem 4 razy Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted October 13, 2014 Lepiej jak zniknie karta, niż gotówka. Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted October 19, 2014 Dość często takie sytuacje zdarzają się w przypadku bankomatów sieci euronet - taka przynajmniej panuje opinia. Faktycznie - czas reklamacji winien wynosić do 2 dni roboczych, a nie 14. Share this post Link to post Share on other sites
Beren132 1 Report post Posted November 18, 2014 Faktycznie, sytuacja raczej mało ciekawa... Nigdy nie chciałbym się w takiej sytuacji znależć... Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted December 2, 2014 współczuje Share this post Link to post Share on other sites
zuzia123 0 Report post Posted December 4, 2014 w PKO oddali mi po 2 dniach Share this post Link to post Share on other sites
dodbroker1 0 Report post Posted January 23, 2015 żona na zakupach użyła mojej karty i swojego pinu i pa pa karto o tak to bylo;];] Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted February 16, 2015 masakra . zmien bank Share this post Link to post Share on other sites
hftac 0 Report post Posted March 2, 2015 A nie mogłaś wypłacić tego w siedzibie banku? Share this post Link to post Share on other sites
Majtur 0 Report post Posted March 2, 2015 Niestety ale biurokracja w dzisiejszych czasach jest zatrważająca. Powiedz jak się wyjaśniła twoja sytuacja, czy w związku z brakiem spłaty miałaś jakieś nie przyjemnosci? Czy bank zwrócił Ci pieniądzę? Share this post Link to post Share on other sites
floria23 0 Report post Posted March 16, 2015 Bank powinien przyjąć reklamację i zwrócić pieniądze na konto, ale procedury są różne, więc dlatego to trwa czasami ponad tydzień.. Share this post Link to post Share on other sites
elementarny 0 Report post Posted April 3, 2015 Na szczęście jeszcze nie miałem takich przygód, ale aż strach się bać jak czytam o Waszych przygodach. Share this post Link to post Share on other sites
Antek32 0 Report post Posted July 6, 2015 Ja to w ogóle kiedyś numer stulecia odwinąłem - wziąłem kartę, a pieniądze zostawiłem! Dobrze, że teraz bankomaty mają taki mechanizm, że jak się pieniędzy nie weżmie to po iluś tam sekundach ją wciąga do środka. Trochę straty czasu na infolinie i się udało pieniądze odzyskać - trzy stówy droga nie chodzą. Dobrze, że nikt nie zagarnął, bo to pod marketem było Share this post Link to post Share on other sites
Dorota 0 Report post Posted June 28, 2016 mojej przyjaciółce bankomat zeżarł kartę i nie oddał. mniej kontrowersyjna historia, ale jednak Share this post Link to post Share on other sites
Amy_25 0 Report post Posted March 9, 2017 Mnie też tak się kiedyś stało, ale udało mi się tą kartę odzyskać. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 9, 2017 Też mi kiedyś zjadło pieniądze, ale złożyłam reklamację i mi oddali. Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted March 10, 2017 U mnie było to samo. Nawet dość szybko oddali. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 13, 2017 mnie zeżarło kartę ale na szczęście tuż obok była placówka banku wiec od razu załatwiłam sprawę. Jednak stresu i nerwów było co nie miara. Share this post Link to post Share on other sites
kingali 0 Report post Posted March 14, 2017 Mnie już chyba nic nie zdziwi w tym temacie... Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted April 17, 2017 U mnie też tak było i mam dotąd uraz do tego banku Share this post Link to post Share on other sites