Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

Brał może kiedyś może kredyt w JanVest janvest.pl Szukam jakieś instytucji, która przyzna mi kredyt bez weryfikacji w BIK i BIG. Mam problem z dostaniem pożyczki w banku, a pilnie potrzebuję pieniędzy. Nie chcę też brać typowych "chwilówek", bo się zwyczajnie boję. Słyszałam, że firma chodzi na ustępstwa i w razie czego odracza terminy spłaty. 

JanVest z Torunia jest znaną firmą pożyczkową. Dość długo czeka się na weryfikację / realizację pożyczki, ale otrzymujesz ją bez żadnych przedpłat. Poza tą firmą jest wiele skutecznych i rzetelnych inwestorów, zarówno indywidualnych, jak i funduszy nadzorowanych przez KNF, z którymi możesz współpracować przy uzyskaniu bezpiecznej pożyczki. Osobiście współpracuję od prawie 10 lat z wieloma inwestorami, firmami i funduszami i mogę Ci zaoferować pomoc w uzyskaniu finansowania całkowicie prywatnego bez żadnej zbędnej weryfikacji w BIK czy pozostałych bazach informacji gospodarczych, bez konieczności dokumentowania dochodów i na dowolny cel - oczywiście pod zastaw nieruchomości. Musisz być także świadomy tego, że wymogi i formalności ograniczone praktycznie do zera pociągają za sobą stosowne koszty tak obsługi, jak i koszty pożyczki: jest rzeczą oczywistą, że pożyczka pod zastaw nieruchomości jest znacznie droższa niż standardowy kredyt bankowy, ale jak to się mówi coś za coś. Możesz skorzystać z wniosku dostępnego na naszej stronie internetowej. Adres masz w sygnaturze postu. Pozdrawiam.

Guest szymek

Serio długo się czeka? Ja po tygodniu miałem pieniądze na koncie. Z tego co mi mówili, tak średnio jest pomiędzy 3 a 7 dni, czasami 10, jeśli faktycznie coś skomplikowanego. Fakt, nie jest to chwilówka, jaką dostanie się w 15 minut. Ale w JanVest jest o wiele bezpieczniej. Sprawdziłem na sobie i polecam.

Jest to firma doradcza Jeśli kiepsko orientujesz się w sprawach finansowych to możesz dopytać się ich o pomoc. Powinni Ci doradzić. Jednakże zweryfikuj ofertę tutaj:

http://www.forum-kredytowe.pl/

Napisz jakie zaproponowali Ci oprocentowanie i na jakich warunkach. Na forum jest wielu doradców , którzy powinni odpowiedzieć Ci czy jest to dobra oferta czy nie. 

Guest Brobar

Pieniądze już wziąłem. W sumie w janvest dostałem 12,2%. To już ze wszystkimi kosztami. Wydaje mi się, że całkiem w porządku warunki.

Guest kredtowiec

dzien dobry, moge prosic o jakis kontakt do tej firmy janvest? swietnie brzmi ta oferta. to prawda, ze nie sprawdzaja w bik?

Guest marcelek4r

słyszałem o janvescie, ktoś jeszcze może brał u nich? oprocentowanie zawsze jest takie samo?