Kredyty959 0 Report post Posted March 30, 2016 Witam. Chciałam kupić samochód lecz moje niskie dochody nie pozwalały na to . Koleżanka poleciła mi znajomego ,który zajmował się kredytami samochodowymi . Z jego pomocą udało mi się szybko sfinalizować kupno mego wymarzonego autka. Podaję kontakt tel.515299985, 509258155 Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted April 4, 2016 A ten znajomy to jakąś firmę ma? A może to Wietnamczyk czy Ukrainiec któremu nie sposób odmówić? Ach te tematy bez danych firmowych. Share this post Link to post Share on other sites
LindaB 0 Report post Posted August 31, 2016 podaj wiecej info Share this post Link to post Share on other sites
LindaB 0 Report post Posted September 9, 2016 Ja wolałam wziąć kilka mniejszych pożyczek na samochód bo kredyty są niepewne. Polecam od siebie Profi Credit. Mają niskie oprocentowanie pożyczek no i bardzo łatwo się je spłaca w wygodnym dla klienta terminie. Jak dla mnie to jedna z niewielu firm,która utrzymuje tak wysoki poziom . Share this post Link to post Share on other sites
Antek32 0 Report post Posted September 27, 2016 Natomiast dla przedsiębiorców lepszym rozwiązaniem będzie chyba jednak leasing samochodowy - głównie dzięki sporym korzyściom podatkowym oraz mniejszym formalnościom przy staraniach: http://www.samochodowo.com.pl/kupno-i-sprzedaz/kredyt/kredyt-samochodowy-czy-leasing-jak-sfinansowac-swoj-samochod/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Selena Report post Posted October 6, 2016 A może wynajem długoterminowy? Też wrzuca się w koszty. Można wziąć na 12 miesięcy i sprawdzić jak to działa, a jak jest ok to można przedłużyć sobie dalej. Auta są nowe. Rata jest mniejsza niż kredyt czy leasing. Na leasetake.pl można poczytać jak to wygląda, jakie potrzebne są dokumenty i są też auta z cenami. Share this post Link to post Share on other sites
Milena78 0 Report post Posted October 11, 2016 Wynajem długoterminowy to lipna opcja, bo kwota wykupu to zazwyczaj 50% wartości auta. Przy leasingu może to być np 10%. Spora różnica. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Selena Report post Posted October 12, 2016 Ale biorąc pod uwagę wszystkie inne koszty, to leasing już nie jest taką różową opcją. Mi się właśnie kończy leasing i to droga przez mękę była. Jak zsumowałam wszystkie dodatkowe koszty obok rat leasingowych to włos się na głowie jeży i jeżdżę 6 letnim autem a nie nowym. Pewnie zależy od auta i warunków na jakich się bierze leasing, ale trzeba patrzeć na koszty całościowo, wtedy widać, że wynajem długoterminowy nie jest złą opcją. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Blanka Report post Posted October 13, 2016 Osobiście zaczynam się zastanawiać nad leasetake kropka pl 500 są poprostu prześliczne a z wynajmem długoterminowym wychodzi spoko cenowo, Share this post Link to post Share on other sites
Guest bomber Report post Posted October 15, 2016 Trzeba sobie przekalkulować koszty leasingu i wynajmu długoterminowego i tyle. Decydując się na wynajem nikt nie zagląda Ci do kieszeni i nie sprawdza jak przedstawia się Twoja sytuacja kredytowa! To świetna opcja dla firm, ale nie tylko, bo nowy samochód możesz mieć od 313zł miesięcznie (wspomniany leasetake). Mało tego - nie interesuje cię ubezpieczenie ani serwisowanie samochodu. Na taki wydatek spokojnie stać osobę, której zarobki oscylują w granicach 2000zł. Share this post Link to post Share on other sites
dkfinanse 0 Report post Posted October 16, 2016 Tyle, że przy leasingu możemy stać się właścicielem pojazdu. W razie chęcia uzyskania leasingu pomogę go uzyskać biuro@totalkredyty.pl Share this post Link to post Share on other sites
Guest Prescot Report post Posted October 18, 2016 Żaden kredyt. Jak jusz musisz to leasing a najlepiej wynajem długoterminowy. Ja brałem w leasetake.pl i da się żyć. A najważniejsze ze ubezpieczenie i serwis w abonamencie. Share this post Link to post Share on other sites
martinx7 0 Report post Posted October 24, 2016 (edited) mozna wiecej informacji na ten temat? Edited October 24, 2016 by martinx7 Share this post Link to post Share on other sites
dkfinanse 0 Report post Posted October 24, 2016 To zwykły wynajem długoterminowy... Zależy wszystko co chcemy zrobić po okresie leasing czy wynajmu, ile km rocznie będziemy robić itp Share this post Link to post Share on other sites
Guest lena Report post Posted December 2, 2016 Ja też wynajmuję i mi powiedzieli, że jest opcja kupna samochodu po zakończeniu umowy, ale raczej chyba zdecyduję się na nowy samochód. Też korzystam z leasetake. Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted February 13, 2017 Dzisiaj różnych ofert jest całkiem sporo, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted February 17, 2017 Instytucje finansowe zachęcając nas do korzystania z ich usług stosują najróżniejsze triki reklamowe. Kuszą np. zerową prowizją za udzielenie kredytu. Nie wspominają jednak przy tym, że rekompensują to sobie wyższym oprocentowaniem. Podobnie rzecz się ma w drugą stronę. Bez trudu znajdziemy oferty z niskim oprocentowaniem nominalnym, ale wysoką prowizją. Porównując oferty kredytu samochodowego sprawdzajmy też dodatkowe obowiązkowe opłaty np. za ubezpieczenie AC. Będzie ono obligatoryjnym elementem umowy kredytowej. Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted February 17, 2017 Oferta bez żadnych dodatkowych opłat to https://santanderconsumer.pl/kredyty-samochodowe/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomek Report post Posted March 3, 2017 IPorównując oferty kredytu samochodowego sprawdzajmy też dodatkowe obowiązkowe opłaty np. za ubezpieczenie AC. True zgadzam się w zupełności, choć ubezpieczenie oc (obowiązkowe) oraz ac można wziąć w pakiecie w bankach i wychodzi to zdecydowanie taniej. Sam mam pakiecik w pzu takich ubezpieczeń i myślę, ze to dobry wybór. Z drugiej strony jak jest możliwość wzięcia auta w leasingu to często bank, któy daje pożyczki zapewnia też w promocyjnej cenie takie ubezpieczenie. Share this post Link to post Share on other sites
Mirekman 0 Report post Posted March 15, 2017 Też uważam, że jak istnieje taka możliwość to lepiej wziąć samochód wleasing. Jeśli chodzi o wypożyczenie długoterminowe nie wydaje mi sięono sensowne i opłacalne. Leasing daje mi większą pewność, że samochódbędzie mój. Można wziąć samochód w leasing zhttps://www.bzwbk.pl/firmy/leasing/leasing.html albo z jakiejś firmyleasingowej, choć bardziej skłaniam się przy leasingu z banku. I wydajemi się, że taniej wyjdzie samemu wykupić ubezpieczenie niż braćubezpieczenie z leasingiem Share this post Link to post Share on other sites
moniak_info 0 Report post Posted March 17, 2017 Instytucje finansowe zachęcając nas do korzystania z ich usług stosują najróżniejsze triki reklamowe. Kuszą np. zerową prowizją za udzielenie kredytu. Nie wspominają jednak przy tym, że rekompensują to sobie wyższym oprocentowaniem. Podobnie rzecz się ma w drugą stronę. Bez trudu znajdziemy oferty z niskim oprocentowaniem nominalnym, ale wysoką prowizją. Porównując oferty kredytu samochodowego sprawdzajmy też dodatkowe obowiązkowe opłaty np. za ubezpieczenie AC. Będzie ono obligatoryjnym elementem umowy kredytowej. Słuszna uwaga. Pożyczkodawcy i kredytodawcy rekomensują sobie obniżki prowizji czy odsetek podwyższając kwotę za inne koszty. Finalnie okaże się, że żadna to promocja. Jeśli chce się porównać oferty to tylko na podstawie wszystkich kosztów, w tym ubezpieczenie. Share this post Link to post Share on other sites
Mendoza 0 Report post Posted March 22, 2017 Ogólnie kredyt na samochód nie jest wcale tak trudno dostać. Szczególnie jeżeli nie masz innych zobowiązań np. kredyt hipoteczny Share this post Link to post Share on other sites
kerdzia 0 Report post Posted March 29, 2017 Zgadzam się, że nie ma większych problemów z otrzymaniem takiego kredytu pod warunkiem, że nie mamy złej historii kredytowej. Ja na przykład przy zakupie auta skorzystałam z oferty finansowej przygotowanej przez salon, w którym to auto kupowałam Bawaria Motors BMW. Są bardzo pomocni w kwestii załatwienia takiego kredytu, mają też ofertę leasingu i mogą na zamówienie poszukać auta, które Cie interesują. Możesz sobie sprawdzić ich ofertę na stronie www.warszawa.bawariamotors.pl. To akurat strona salonu w Warszawie ale mają jeszcze 3 siedziby w całej Polsce. Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 1 Report post Posted May 13, 2017 Najlepiej po prostu przejrzec wiekszosc ofert dostepnych na rynku. Rozbieznosci moga i sa byc naprawde duze - po co wiec korzystac z jednej oferty - lepiej sprawdzic wiecej. Jest zrobiony fajny spis ofert kredytow na samochod - wrzuce link: https://www.forum.pozyczkabez.pl/Porownanie-kredytow-samochodowych-watek - wg mnie - warto przejrzec i samemu wybrac najlepsza dla nas opcje. 1 PozyczkaBez reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
WiktorFiro 0 Report post Posted June 14, 2017 po co kupować auto jak ma się niskie dochody, a potem co? Share this post Link to post Share on other sites