Guest Adrian Report post Posted November 15, 2014 Jak dla mnie ING to maksymalna kicha, beznadziejny, leją na klienta z wysokości wodospadu, archaiczny i awaryjny system informatyczny pisany przed potopem szwedzkim. Lista nadużyć i niedoróbek jest dłuższa niż chciałoby się czytać. Mogę powiedzieć tylko jedno: współczuję wszystkim jego zadowolonym klientom, bo nie są świadomi w jakim dziadostwie tkwią - póki się nie przejadą, a to tylko kwestia czasu. Share this post Link to post Share on other sites
darcy 0 Report post Posted November 16, 2014 Z opiniami o bankach to trochę jest tak, że jeżeli ktoś jest zadowolony z jakości obsługi to siedzi cicho. Jeżeli natomiast ktoś jest niezadowolony to często daje temu wyraz na forach czy Facebooku. Jeśli by wierzyć temu, co ludzie wypisują na forach, to każdy bank jest tym najgorszym.... Share this post Link to post Share on other sites
Beren132 1 Report post Posted November 18, 2014 Ja niecierpię PEKAO SA. Po prostu ciary mnie przechodza jak sobie o nich pomyślę... Share this post Link to post Share on other sites
NeoHos 0 Report post Posted November 19, 2014 Nie wiem czemu tak ludzie narzekają PKO BP... Póki co mam tam konto i spłacam kredyt studencki. Nie są to najlepsze produkty wszechczasów ale jeśli chodzi o obsługę to nie mam zastrzeżeń. Wszystko dało się załątwić, długo nie trzeba było czekać, nie są nachalni. Dodam, że to było w Płocku. Może w innych miastach tych większych, gdzie jest większa presja i więcej stresu jest innaczej Share this post Link to post Share on other sites
Beren132 1 Report post Posted November 19, 2014 Narzekają, bo kijowy bank. Widocznie Tobie taki wystarcza. Share this post Link to post Share on other sites
Kimite 0 Report post Posted November 22, 2014 Ja niecierpię PEKAO SA. Po prostu ciary mnie przechodza jak sobie o nich pomyślę... Prawda jest taka im mniejszy bank i mniej klientów - tym bardziej o swoich dbają. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Robert Report post Posted March 6, 2015 słyszałam dużo złego o Aliorze, ktoś jeszcze to potwierdza? Stanowczo zaprzeczam, jestem u nich od roku i jestem zadowolony. Moje najgorsze banki (z różnych powodów, które odczułem na własnej skórze) to: PKO, DeutscheBank, mBank, BZWBK Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted March 9, 2015 pko ma słabą renomę Share this post Link to post Share on other sites
floria23 0 Report post Posted March 18, 2015 Ciekawe, że w rankingach na najbardziej przyjazny bank wyniki są zawsze odmienne od tego, co potem słyszę o danym banku od znajomych.. Share this post Link to post Share on other sites
deper 0 Report post Posted March 23, 2015 Na PKO słyszałem, że jest najwięcej skarg. Moje doświadczenia z tym bankiem też nie należą do najprzyjemniejszych. Share this post Link to post Share on other sites