missi 0 Report post Posted January 3, 2017 Turcja, mimo że wiadomo co się dzieje (głównie w stolicy czy w Stambule) to jednak Side jest wymarzonym miejscem. Share this post Link to post Share on other sites
propabilistyk 0 Report post Posted January 10, 2017 Zimą to najlepiej na jakaś ciepłą wyspę typu Teneryfa. Ciepło i pięknie. Sam póżną zimą (początek marca) wybieram się do Andaluzji w Hiszpanii. Piękny region i wspaniała pogoda. Latem wybieram polskie góry. Share this post Link to post Share on other sites
Byun 0 Report post Posted January 16, 2017 Mnie czeka tego roku tato -wanie mojej drugiej córeczki, która przyjdzie na świat na dniach, wiec pewnie tylko lokalnie. Ale na szczęście nie mam żle. W Gdyni i okolicach jest wiele fajnych miejsc turystycznych i atrakcji z których mogę korzystać jako lokers. Poza tym mieszkam przysłowiowy rzut beretem od Krynicy Morskiej albo Malborka a tam nie byłem. Może to okazja na lokalne wypady w te wakacje:). Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted January 31, 2017 Polecam zastanowić się nad wynajęciem czegoś nad polskim morzem. Niby narzeka się na pogodę ale mogę z czystym sumieniem napisac.ze za każdym razem jak wyjeżdżałam nad morze pogoda udawała nam się znakomita. Oczywiście moze zdarzyć się jeden czy dwa dni pochmurne. ale ile można w końcu leżeć na plaży? W takich dniach można wybrać się na zwiedzanie okolicy. Mogę polecić również wygodne apartamenty w Sopocie: http://sanhaus-apartments.pl/ Gdzie zdarzyło nam się wynajać sobie mieszkanie na weekend tej jesieni. Pierwszy raz korzystaliśmy z tej formy noclegu i jesteśmy miło zaskoczeni. Dobry standard, niższa cena niż pokój w hotelu ( !). Na stronie wynajmowaliśmy również mieszkanie na wakacje i w tym roku . Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted February 13, 2017 Ja planuję wyjazd nad morze. Mam nadzieję, że się uda. Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted March 9, 2017 A może Cypr? Byłam tam w zeszłym roku i bardzo mi się podobało. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 9, 2017 Ja chętnie na Cypr bym się udała Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 9, 2017 ja myślałam o Chorwacji bo są uwielbiam i mogłabym ciągle do niej wracać. Tyle jeszcze muszę tam zobaczyć... Share this post Link to post Share on other sites
Amy_25 0 Report post Posted March 9, 2017 Na wakacje najlepiej jechać nad polskie morze. Ja często tam jeżdżę. Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted March 23, 2017 W sumie tak poza morzem, to marzy mi się również jakiś wypad ze znajomymi do Warszawy. Słyszałam sporo o znajdującym się tam torze Kartingowy Narodowy. To podobno jeden z lepszych torów, dlatego stale myślę, czy by się tam kiedyś nie wybrać. Lubię jazdę na gokartach, a widzę, że na stronie http://kartingowynarodowy.pl/, mają doskonałą ofertę. Byle do wakacji. Share this post Link to post Share on other sites
Forerunner 0 Report post Posted March 24, 2017 Wyjechać w Bieszczady ( : Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted March 30, 2017 Najbezpieczniej chyba, że niedżwiedż. Share this post Link to post Share on other sites
Kazik124 0 Report post Posted April 3, 2017 W tym roku u mnie Afryka na tapecie. Share this post Link to post Share on other sites
eliasz 0 Report post Posted April 8, 2017 Zastanawiam się nad karawaningiem po Turcji. Co o tym myślicie ? Share this post Link to post Share on other sites
Wczasy85 0 Report post Posted April 11, 2017 Polecam Chomiążę Szlachecką Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted April 13, 2017 Ja myślę o pojechaniu do Włoszech. Nie wiem tylko, jak to będzie z urlopem mojego partnera. Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted April 18, 2017 Nam w tym roku finanse nie pozwoliły na wyjazd rodzinny, dlatego zdecydowałam się wysłać syna na obóz żeglarski na Mazury połączony z egzaminem na patent. Mazury to pełna bezkresnych lasów i jezior kraina wakacyjnej przygody. Nie ma w Polsce lepszego miejsca, by zdobyć pierwsze żeglarskie szlify. Oferta jaką wybraliśmy znajduje się na stronie https://www.atas.pl/pl/obozy-krajowe Obóz żeglarski to dwa tygodnie pełne niezapomnianych wrażeń, poznawania teorii i sprawdzania się w pasjonującym żeglarskim rzemiośle, a także niepowtarzalnych wieczorów przy ognisku wśród szant i zabaw w gronie nowych przyjaciół. Pod okiem doświadczonych instruktorów, w kilkuosobowej grupie, nasze dzieci poznają tajniki sztuki żeglowania na jachtach otwartych oraz kabinowych. W ciągu 14 dni uczestnicy obozu zostaną nauczone wszystkiego, co potrzebne by zdobyć patent żeglarza jachtowego i ufając własnym umiejętnością rozpocząć samodzielną przygodę z żeglarstwem. Jeżeli znasz swoje dziecko i wiesz, że uwielbia wodę i wspaniała zabawę to taki obóz jest z pewnością idealnym rozwiązaniem na wakacyjny wyjazd. Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkasa.pl 0 Report post Posted April 18, 2017 a ja 2 tyg temu wróciłem z tajlandii i kambodży. Wrażenia rewelacyjne i polecam. długo by opowiadać jednak jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć to pisać. postaram się pomóc. Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted April 19, 2017 Tak podróż musiała być bardzo ciekawa. Też mam zamiar wybrać się na niestandardowy urlop, myślę o wyczarterowaniu jachtu w Chorwacji http://www.punt.pl/czartery_jachtow tym razem, byłam tam już dwa razy a za trzecim taką formę wypoczynku zaplanowałam. Share this post Link to post Share on other sites
Kacpair 0 Report post Posted April 21, 2017 Tanie latania i fruu byle dalej, byle cieplej [] A propos, dla wszystkich latających: warto wiedzieć, że od pewnego czasu przewożników obowiązuje rekompensata za spóżniony lub odwołany lot! Claimflights to firma pomaga w roszczeniach, a warto się zaznajomić, bo można dostać nawet 600 euro! [] Jest o co walczyć. Oczywiście nikomu nie życzę [] Share this post Link to post Share on other sites
patrycja055 0 Report post Posted April 25, 2017 Ja jeszcze nie mam planów Share this post Link to post Share on other sites
celeste 0 Report post Posted June 12, 2017 Jeśli będziecie szukali ciekawych miejscówek w Polsce, lub chcieli poznać ciekawe propozycje tras na kilkudniowe wypady to warto poszukać inspiracji na stronie http://szerokiej-drogi.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted June 13, 2017 Ja chcę jechać za granicę. Ale na wakacje wybieram się dopiero we wrześniu. Share this post Link to post Share on other sites
Adamila021 0 Report post Posted June 15, 2017 Ej to tak jak ja Planuje wyjechac koncem wrzesnia, a jak w tym terminie to oczywiste, ze za granice... Ja celuje w Teneryfę i super apartamenty http://happyapartmentstenerife.com/pl/ . Blizutko plazy, niedaleko lotniska wiec transfer to bedzie chwila. A sama wyspa, istny raj, jak w sumie cale Wyspy Kanaryjskie. Planujemy z rodzinką pozwiedzać dokładnie tą wyspę i wynająć najlepiej samochód, tak jak polecają na różnych blogach. Share this post Link to post Share on other sites
ukreter 0 Report post Posted June 16, 2017 Spacer po Tatrach odchudzanie Share this post Link to post Share on other sites