art 16 Report post Posted October 19, 2012 Obecny kształt Santander Consumer Banku jest wynikiem jego połączenia w 2011 r. z AIG Bankiem Polska, który od 1998 r. zdobywał silną pozycję na rynku pożyczek gotówkowych i kredytów ratalnych, a od 2006 r. systematycznie powiększał liczbę wydanych kart kredytowych. Santander Consumer Bank jest jednym z dwóch największych banków na rynku kredytowania nowych pojazdów. Bank oferuje lokaty terminowe o atrakcyjnym oprocentowaniu â zarówno dla klientów indywidualnych, jak i instytucjonalnych. W ofercie znajduje się również szeroka gama produktów ubezpieczeniowych. Unikatową wartością na rynku są kredyty gospodarcze przygotowane przez Santander Consumer Bank specjalnie dla dealerów i komisów samochodowych. Klienci Santander Consumer Banku obsługiwani są zarówno w blisko 230 placówkach na terenie całego kraju, jak i przez telefon, Internet oraz korespondencyjnie. Wybrane produkty Banku dostępne są również u naszych partnerów â w salonach oraz komisach samochodowych. Santander Consumer Bank realizuje w Polsce strategię swojego głównego inwestora â Santander Consumer Finance, należącego do hiszpańskiej Grupy Santander. Przynależność do tak silnej i doświadczonej na rynkach lokalnych instytucji stwarza Bankowi doskonałe warunki rozwoju. W połączeniu z kwalifikacjami pracowników, know-how i pozostałymi zasobami, daje możliwość kreowania innowacyjnych produktów, idealnie odzwierciedlających potrzeby polskiego rynku. Bank koncentruje działalność na rynku consumer finance, czyli kredytów konsumpcyjnych dla klientów indywidualnych oraz lokat dla klientów indywidualnych i korporacyjnych. Źródło: www.santanderconsumer.pl W tym temacie można wypowiadać się na temat wyżej wymienionego banku. Może ktoś z forumowiczów miał już z nim do czynienia? Zapraszam do postowania! 1 ARRENSAXACK reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 15, 2016 To jest taki duży stabilny bank, miewają fajne lokaty, ale zwykle da się znależć coś lepszego. Jeśli chodzi o kont to nie wiem, bo nie posiadam. Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted April 20, 2018 Po przejrzeniu rankingu najciekawszych ofert kredytów konsolidacyjnych zdecydowałam się na ofertę SantanderConsumer Banku. Wysokość zobowiązań, jaką można konsolidować, zaczyna się od 1.000 do 50.000 zł. Obsługa była bardzo pomocna i rzeczowa. Szybko podpowiedzieli mi co i jak należy wypełnić, także jestem bardzo zadowolona. Share this post Link to post Share on other sites
baleron66 1 Report post Posted October 8, 2020 Santander to dobry bank i jako jeden z nielicznych oferuje darmowe przelewy express w dowolnej ilości Share this post Link to post Share on other sites
kerdzia 0 Report post Posted October 24, 2020 Dużo ciekawych porad i opinii o różnych bankach można znaleźć tutaj: https://konto-w-banku.pl/ Mają bardzo dużą bazę i wiele ciekawych informacji! Share this post Link to post Share on other sites
rozasawicka78 0 Report post Posted February 17, 2021 Brałam kredyt Mistrzowski Kredyt Gotówkowy Santandera na superloans.pl i dostałam gotówkę w ten sam dzień na swoje konto, dlatego polecam Share this post Link to post Share on other sites
kerdzia 0 Report post Posted January 12, 2022 Teraz santander ma świetna promocję dla osób, które założą u nich konto To może być nawet do 650 zł Moim zdaniem jest to okazja warta uwagi: https://konto-w-banku.pl/promocje-santander/ Share this post Link to post Share on other sites
MariaMarkowa 0 Report post Posted September 7, 2022 W dniu 8.10.2020 o 17:17, baleron66 napisał: Santander to dobry bank i jako jeden z nielicznych oferuje darmowe przelewy express w dowolnej ilości Ooo a to jest prawda. Mam konto jakie chcę i fakt comnie skusiło to własnie tak, Wczesniej je miałam całkiem za darmo bez warunków darmowości, teraz trzeba mieć przelew na konto na min 500 zł co jest do zrobienia, blik lub karta, karta nie pamiętam ile razy bo ja cały czas nią płacę, Co do przelewów ekspresowych to tak, są w 100% za darmo. Share this post Link to post Share on other sites