malaczarna 0 Report post Posted December 10, 2014 Witam, chciałabym kupić mieszkanie w Gdyni. Mieszkania to dobra inwestycja, a na razie planuję kupić mieszkanie i je wynajmować. Gdzie znajdę dobre oferty mieszkań dwupokojowych? Share this post Link to post Share on other sites
mmkaj 0 Report post Posted December 10, 2014 Odsyłam na wirtualne targi nieruchomości: http://targimieszkaniowe.net/nowe-mieszkania-i-domy-gdynia/ - sama jakiś czas temu szukałam dla siebie mieszkania i na stronie możesz znależć pełne zestawienie inwestycji deweloperskich realizowanych akurat w tym mieście. A jestem zdania,że jeśli już chcesz sobie kupić mieszkanie to warto jest zainwestować w coś nowego. Lepszy standard, nowe technologie. Obecnie turyści patrzą się również na standard mieszkania tak więc znajdziesz więcej chętnych na nowe mieszkanie. Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted December 18, 2014 Zachęcam do zapoznania się z programem Mieszkanie dla Młodych - nieruchomości kwalifikujące się do programu łatwo wyszukać dzięki naszej wyszukiwarce: http://www.mieszkaniedlamlodych.bankieria.pl/mdm-nieruchomosci.html Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted April 23, 2015 Kupuj w stanie surowym jak najtaniej. Wykonanie prac związanych z posadzkami możesz zlecić Zaremba Posadzki - przynajmniej będzie we wszystkich pomieszczeniach jednakowy poziom Share this post Link to post Share on other sites
janosik 0 Report post Posted June 2, 2015 No i na pewno warto zabrać ze sobą jakiegoś fachowca budowlanego przed zakupem. Share this post Link to post Share on other sites
celeste 0 Report post Posted June 9, 2015 Sporo się buduje w bliskiej okolicy Gdyni. Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted July 17, 2015 Na stronie obecnie znajduje się ciekawa inwestycja w Gdyni: http://www.vivainvest.pl/mieszkania_sprzedaz_gdynia_redlowo_38m2,941127 Jeśli miałbym inwestować w mieszkanie w tej okolicy to zapewne byłaby to ta dzielnica. Jest ona bardzo dobra, mysle,że mieszkania raczej nie stracą tam na wartości. Równięż dojazd do centrum nie powinien być problemem. Zaletą są dobre ceny. Mieszkanie kupicie tam o wiele taniej niż na przykład w Gdańsku albo tym bardziej Sopocie. Tym samym Gdynia staje sie niejako sypialnią Trójmiasta. Share this post Link to post Share on other sites
Laki 0 Report post Posted October 30, 2015 A koniecznie Gdynia musi być? Share this post Link to post Share on other sites
celeste 0 Report post Posted December 2, 2015 Nie nazwalabym Gdyni "sypialanią" Trójmiasta, na to miano bardziej zasługuje Rumi, Reda i Wejherowo. Share this post Link to post Share on other sites
Kredytyk.pl 0 Report post Posted January 7, 2016 czemu Gdynia? lepiej na wsi lub obrzerzach Share this post Link to post Share on other sites
Meksyk 0 Report post Posted February 26, 2016 Ja polecam poczytać Ci na forum inwestycjach w nieruchomości http://www.forum-inwestycje.pl/f/nieruchomosci.4/ tam podają dobre lokalizacje na zakup mieszkania - dzięki temu za kilka lat sprzedasz takie mieszkanie znacznie drożej niż było kupione Share this post Link to post Share on other sites
Lasota9 0 Report post Posted March 6, 2016 Mieszkania są na razie w dołku drogie, mało kto chce kupować/ wynajmować... nie wiem czy bym inwestowała Share this post Link to post Share on other sites
celeste 0 Report post Posted July 17, 2016 Mi podoba się w Gdyni - Oksywie i tam chciałabym kupić mieszkanie. Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted February 21, 2017 szukaj na olx Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 11, 2017 Najlepiej nad samym morzem, ale tam będzie najdrożej. Share this post Link to post Share on other sites
moniak_info 0 Report post Posted March 14, 2017 Studiowałam w Gdyni, piękne, bardzo klimatyczne miasto. Ja bym celowała na okolice uczelni, Akademia Morska albo bliżej morza - Wzgórze, ale tam wiadomo ceny będą bardzo wysokie, w zamian jednak gwarancja chętnych na wynajem. Na Wzgórzu w okresie letnim dodatkowo można wynająć turystom, kiedy studenci wracają do rodzinnych domów. Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted March 17, 2017 Również jestem zdania,że jest to bardzo dobra inwestycja. Niemniej polecałabym zakup mieszkania w jakiejś dobrej turystycznej dzielnicy. I jeśli tylko finanse na to pozwalają mieszkania w dobrym stanie, umeblowanego. Tak aby wynajmować je turystom klasy premium Wiele osob na wakacjach woli wypocząć w dobrych warunkach i o wiele chętniej wynajmą właśnie takie mieszkanie . Sugeruję przejrzeć sobie takie mieszkania na tej stronie http://www.russjan.com/ Jest tutaj katalog w pełni umeblowanych mieszkań na sprzedaż w Gdyni. Share this post Link to post Share on other sites
celeste 0 Report post Posted September 3, 2017 W Gdyni i w okolicach sporo się buduje. To miasto, które przyciąga ludzi swoją atmosferą. Co do lokalizacji to mieszkanie gdynia karwiny na osiedlu Viridis jest dobrym miejscem do zamieszkania. Share this post Link to post Share on other sites
saffort34 1 Report post Posted September 18, 2017 Poszukaj w internecie. Share this post Link to post Share on other sites
KarolKon 0 Report post Posted December 23, 2019 Nie do końca wiedziałem jakiełóżko będzie najlepiej nadawało się do mojej sypialni. Ciężko mi było samemu ocenić, które będą najlepsze. Dużo czytałem na ten temat, żeby się do edukować. Moje poszukiwania zakończyły się po znalezieniu tego sklepu: https://ecomaterace.pl/content/10-dla-hoteli-i-pensjonatow Share this post Link to post Share on other sites
okling 0 Report post Posted January 3, 2020 Jeśli kupujecie mieszkanie od dewelopera to pamiętajcie o tym by je sprawdzić. Share this post Link to post Share on other sites
eric37 0 Report post Posted March 9, 2020 Ważny dzień przede mną, bo muszę odebrać mieszkanie. W internecie szukałem informacji na temat odbioru mieszkań. Trafiłem na ofertę odbioru mieszkań, czy myślicie, że warto skorzystać? Pozdrawiam serdecznie. ---------------------------------------------------------------------------------- odbiory mieszkań gdańsk Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted September 6, 2023 Jakie macie zdanie na temat obecnych cenach nieruchomości? Reklama : zwolnienia lekarskie online Share this post Link to post Share on other sites