Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
EwelinaW

MBank - Wasze opinie

Recommended Posts

Takich postów typu jaki bank najlepszy/jak oceniacie ten czy inny bank jest już w sieci mnóstwo więc oszczędż proszę czas ludzi i poszperaj trochę. Wiadomo że mBank zasłynął raczej ze złej strony kredytami hipotecznymi w CHF natomiast konta ma w miarę dobre.

Zależy kto czego oczekuje ( czy darmowych wypłat z bankomatu, czy przelewów, a może tego i tego, albo niczego nie oczekuje ;) ) i jak wyżej zostało wspomniane, opini o różnych bankach w sieci jest od groma wystarczy wpisać i zweryfikować pod siebie czy dobre czy nie dobre będzie konto.

Wiem, że Mbank nie jest teraz w najlepszej formie. Niegdysiejsza sława najlepszego banku internetowego przemija, opłaty za prowadzenie konta się zwiększają, ale ja po kilkunastu latach bycia ich klientem wciąż jestem zadowolony. Jedynie co, to za często dzwonią z różnymi propozycjami, co może frustrować.

Mam w mBanku konto od dawna - w sumie nie narzekam, ale oprocentowanie jest coraz nizsze;/ Co jakis czas dostaje wiadomosci o zmianie stop oprocentowania - niedlugo bedzie 0% pewnie:P

eKonto w mBanku jest jedną z najlepszych ofert kont osobistych. mBank sam w sobie jako bank jest w porządku jeśli komuś nie przeszkadza, że mają mało placówek realnych.

mBank to chyba najlepsze rozwiązanie dla osób "mobilnych". Wszelkie operacje związane z kontem, czy usługami finansowymi odbywają się on-line.

Dodam że jako klient wielu banków, mBank według mnie dba najbardziej o bezpieczeństwo. Kilka razy w roku otrzymuję telefon z informacjami jak dbać o bezpieczeństwo konta. Na stronie masa informacji o bezpieczeństwie, to samo po zalogowaniu na konto.

Polecam w 100 procentach.

Kiedyś był to najlepszy bank, ale to było dawno. Funkcjonalność dobra, ale już 5 transakcji kartą w miesiącu było dla mnie irytujące, bo nie chciało mi się liczyć ile zrobiłam, a mało płacę kartą.

Edited by Sylvia

Mi obsługa internetowa nie przeszkadza. Nawet podoba mi się ta nowoczesnośc Trzeba się przyzwyczaić jednak z czasem wszystko wydaje się o wiele bardziej intuicyjne niż na początku.

Kilka informacji o koncie jest tutaj:

http://www.tanie-konto.pl/mbank/ekonto-konto-osobiste/

Najwiekszym minusem konta jest fakt, ze za wypłaty z bankomatów poniżej 100 zł trzeba płacić prowizję.