EwelinaW 0 Report post Posted November 7, 2014 Jak oceniacie MBank? Może posiadacie tam swoje kont bankowe? Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted November 7, 2014 Takich postów typu jaki bank najlepszy/jak oceniacie ten czy inny bank jest już w sieci mnóstwo więc oszczędż proszę czas ludzi i poszperaj trochę. Wiadomo że mBank zasłynął raczej ze złej strony kredytami hipotecznymi w CHF natomiast konta ma w miarę dobre. Share this post Link to post Share on other sites
dodbroker1 0 Report post Posted January 23, 2015 bardzo dobre konto;] Share this post Link to post Share on other sites
Noria 0 Report post Posted January 23, 2015 Zależy kto czego oczekuje ( czy darmowych wypłat z bankomatu, czy przelewów, a może tego i tego, albo niczego nie oczekuje ) i jak wyżej zostało wspomniane, opini o różnych bankach w sieci jest od groma wystarczy wpisać i zweryfikować pod siebie czy dobre czy nie dobre będzie konto. Share this post Link to post Share on other sites
Fakir 0 Report post Posted January 23, 2015 Osobiście nie miałem nic wspólnego z tym bankiem ale to przez przestrogi znajomych ,niestety nie byli zbyt zadowoleni chyba że się coś poprawiło. Share this post Link to post Share on other sites
Plejod 0 Report post Posted March 18, 2015 bez problemowo, wszystko dziala jak nalezy - nie korzystalem natomiast z karty ale konto internetowe smiga Share this post Link to post Share on other sites
abaspt 0 Report post Posted March 19, 2015 Ja nie powiem złego słowa na konto z mBanku:) Share this post Link to post Share on other sites
deper 0 Report post Posted March 20, 2015 Nie mogę powiedzieć na nich złego słowa- jeszcze. Share this post Link to post Share on other sites
kubono 0 Report post Posted April 9, 2015 Korzystam od wielu lat i ani razu nie miałem powodu do niezadowolenia Share this post Link to post Share on other sites
iwaniuk82 0 Report post Posted April 13, 2015 Wiem, że Mbank nie jest teraz w najlepszej formie. Niegdysiejsza sława najlepszego banku internetowego przemija, opłaty za prowadzenie konta się zwiększają, ale ja po kilkunastu latach bycia ich klientem wciąż jestem zadowolony. Jedynie co, to za często dzwonią z różnymi propozycjami, co może frustrować. Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 1 Report post Posted April 20, 2015 Mam w mBanku konto od dawna - w sumie nie narzekam, ale oprocentowanie jest coraz nizsze;/ Co jakis czas dostaje wiadomosci o zmianie stop oprocentowania - niedlugo bedzie 0% pewnie:P Share this post Link to post Share on other sites
latajacydywan 0 Report post Posted May 10, 2015 Ma dobre opcje i jest funkcjonalne - polecam. Share this post Link to post Share on other sites
Finansolog 0 Report post Posted May 21, 2015 eKonto w mBanku jest jedną z najlepszych ofert kont osobistych. mBank sam w sobie jako bank jest w porządku jeśli komuś nie przeszkadza, że mają mało placówek realnych. Share this post Link to post Share on other sites
monialis321 0 Report post Posted June 23, 2015 Gdyby mieli jeszcze niższe prowizje jeśli chodzi o rachunek maklerski to byłabym zadowolona. Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted October 7, 2015 Z tego co wiem, to mbank jako konto studenckie jest dobry. Ja będąc studentem jeszcze nie tak dawno, miałem tam konto i nie mogę nic złego powiedzieć na nich. Są jakies tam opłaty jak się czegoś tam nie zrobi, ale w ogóle tego nie odczułem. Share this post Link to post Share on other sites
Chwilówki 0 Report post Posted June 3, 2016 Po zmianie na wodotryskowy interfejs przestałem korzystać. Share this post Link to post Share on other sites
Franio234 0 Report post Posted December 24, 2016 ja mam tam konto i oceniam je na najlepsze w kraju Share this post Link to post Share on other sites
protas 0 Report post Posted January 30, 2017 Moje pierwsze konto bankowe. Kiedyś było świetne, teraz jest średnie. Share this post Link to post Share on other sites
kingali 0 Report post Posted March 14, 2017 Ja jestem zadowolona, mam u nich konto firmowe i konta walutowe. Ogólnie współpraca na plus. Share this post Link to post Share on other sites
Kazik124 0 Report post Posted April 3, 2017 Korzystam od lat, jestem zadowolona. Share this post Link to post Share on other sites
Marti80 0 Report post Posted May 25, 2017 Polecam wszystkim, tylko ta opłata za kartę, ale już ją zdejmuję, nareszcie. Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 24, 2017 (edited) mBank rezygnuje z opłaty za kartę????? Aż mi się wierzyć nie chce. Czyżby konkurencja presję zrobiła? Edited July 24, 2017 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
LoanPartner.pl 1 Report post Posted July 25, 2017 mBank to chyba najlepsze rozwiązanie dla osób "mobilnych". Wszelkie operacje związane z kontem, czy usługami finansowymi odbywają się on-line. Dodam że jako klient wielu banków, mBank według mnie dba najbardziej o bezpieczeństwo. Kilka razy w roku otrzymuję telefon z informacjami jak dbać o bezpieczeństwo konta. Na stronie masa informacji o bezpieczeństwie, to samo po zalogowaniu na konto. Polecam w 100 procentach. Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted August 13, 2017 (edited) Kiedyś był to najlepszy bank, ale to było dawno. Funkcjonalność dobra, ale już 5 transakcji kartą w miesiącu było dla mnie irytujące, bo nie chciało mi się liczyć ile zrobiłam, a mało płacę kartą. Edited August 13, 2017 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted September 7, 2017 Mi obsługa internetowa nie przeszkadza. Nawet podoba mi się ta nowoczesnośc Trzeba się przyzwyczaić jednak z czasem wszystko wydaje się o wiele bardziej intuicyjne niż na początku. Kilka informacji o koncie jest tutaj: http://www.tanie-konto.pl/mbank/ekonto-konto-osobiste/ Najwiekszym minusem konta jest fakt, ze za wypłaty z bankomatów poniżej 100 zł trzeba płacić prowizję. Share this post Link to post Share on other sites