multi inicjatywa 0 Report post Posted September 5, 2014 Masz firmę i trudną sytuację w BIKu? Jesteśmy realną alternatywą na Bank! Bez weryfikacjiBik! Finansujemy firmy od 1 dnia działalności. Nie masz zdolności lub historii kredytowej? - podchodzimy inaczej do oceny firmy niż bank! Zdarzyłysię opóżnienia? - widzimy tylko aktualneopóżnienia powyżej 60dni â lub wyjaśnij nam zaistniałą sytuację. Jeśli masz zaległości w ZUS i US - mamy dla Ciebie dwa warianty na spłate zaległości podzabezpieczenie hipoteczne lub ofertę bez zaświadczeń max 350 000 zł oferta na oświadczenie do 25 000 Chcemy by Twoja firma rozwinęła żagle! Działamy w całej Polsce! Wypłacalność 90% Nie jesteśmy tak zwaną âchwilówkąâ â nasześrodki pochodzą z Funduszy Regionalnych, środków bankowych oraz kapitałów własnych. Nie będziemy podpisywać z Tobą żadnych umów przedwstępnych oraz nie będziemy wymagać żadnych prowizji przed i po uzyskaniu finansowania! Jesteśmy profesjonalną instytucją i działamy DLA KLIENTA! Sprawdż co możemy zrobić dla ciebie i twojej firmy. Share this post Link to post Share on other sites
ArturKredyty 3 Report post Posted September 12, 2014 proszę o dane firmy, na jednym z for o to prosiłem i nie otrzymałem odpowiedzi, czy ta firma wogóle istnieje? Share this post Link to post Share on other sites
EwelinaW 0 Report post Posted November 5, 2014 Pewnie istnieje, tylko nie odwiedza forum Share this post Link to post Share on other sites
Guest ombre Report post Posted November 26, 2014 jeśli są tacy dobrze to pewnie można ich znależć w porównywarce kredytowej jak skaner kredytowy Share this post Link to post Share on other sites
JoannaP9 0 Report post Posted November 28, 2014 Istnieje.. Ja również pracuję w tej firmie i nie rozumiem skąd przypuszczenia iż firma nie istnieje.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest darek Report post Posted June 1, 2015 Firma istnieje, ale niestety z rzetelnością jest bardzo słabo... kolega wyżej jeszcze pracuje a niedługo nie będzie bo firma przstanie płacić. Dług publiczny przy właścicielce to mały pikuś. ozdrawiam p. Karolinę i spotkamy się w sądzie:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Naleznosci od jednostek Report post Posted October 25, 2018 Panie i panowie witam jestem w stanie przyznac indywidualne pozyczki krajowe miedzy osobami w ilosci od 1000 do ? 500,000 w rozsadnej wysokosci 3% w okresie od 3 do 15 lat w poszanowaniu norm w zycie. Oferuje kredyty krótko-, srednio- i dlugoterminowa wspólpraca z mojego agenta finansowego. Wiec jesli masz potrzebujesz pozyczki nie wahaj sie ze mna skontaktowac, aby dowiedziec sie wiecej o mojej warunków. Uwaga: Nasza struktura nie jest bankiem i wymaga niektóre dokumenty, ale tez nie jestem Ci winien zaswiadczeniu no. santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Pozyczki pieniedzy miedzy Report post Posted October 25, 2018 Pozyczki pieniedzy miedzy szczególnosci Witaj gotowy, aby pomóc biznesu i osób w potrzebie Pomoc kredytu finansowego poczawszy od ? 2500 do ? 550.000 splacie miedzy (1 20) lat z przystepnych stóp procentowych. Na okres .A Zwrócimy Ci zaproponowala rozsadny czas. Uwaga: niezdrowe powstrzymywac sie, poniewaz ogloszenie jest tylko dla uczciwych ludzi zachowania okresu splaty i warunki tej pozyczki raz ze kredyt zostanie przyznany. Aby uzyskac wiecej informacji, prosze do mnie mój adres kontaktowy:santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gotowe w ciagu 48 godzin Report post Posted October 25, 2018 Gotowe w ciagu 48 godzin Jestes osoba lub lider biznesu w potrzebie pozyczki na konsolidacji zadluzenia lub innych osobistych potrzeb, poniewaz Twój bank odmówil kredytu do Ciebie skontaktuj sie z nami i ty byc zadowolony ... Ale uczciwe i wiarygodne. Skontaktuj sie z nami juz dzis i daj nam znac kwote, która chcesz pozyczyc, jestesmy gotowi spelnic swoja aplikacje w ciagu kilku godzin po otrzymaniu aplikacji sformulowane. Nasz adres e-mail: santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gotowy do szybkiego i latw Report post Posted October 25, 2018 Gotowy do szybkiego i latwego pieniadza Odmawiamy do banku, poniewaz kredytowa nie reaguje na ich normy? Marzysz o posiadaniu wlasnego domu, ale zostala odrzucona kredytów hipotecznych z powodu niewystarczajacej kredytu? Twoja firma ma ulepszone przez rok. Ci potrzebne pieniadze, aby zwiekszyc aktywnosci. Czy miales opóznienia w platnosciach wytlumaczyc, dlugu, rozwód lub utrata pracy lub inne. Mozna bylo druga szanse do konkretnego kredytu. Przedstawiam swój wniosek kredytodawców, którzy sa gotowi do ponownej oceny swojego rozwiazania finansowe. Pozyczki sa od ? 500 do ? 500,000. : santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gotowy do osób Report post Posted October 25, 2018 Masz niestety odmówil uznania najblizszej banków z róznych powodów. Jestes wyjatkowy, uczciwy i dobry charakter. Masz dochody, które moga pomóc wystapic do listy platnosci miesieczne; Nie wiecej zmartwien Jestem osoba z kapitalem ? 2000 do ? 1.500.000, ze chce, aby zaoferowac jak kredyt podlegajacych zwrotowi na maksymalny okres 45 lat w tempie od 3%, zgodnie z wnioskowana kwota i okres splaty. Swiadczenie niektórych bedzie wymagane czesci. Tak wiec spróbowac szczescia, piszac do mnie. NB: niezdrowe refren, poniewaz reklama jest tylko dla ludzi uczciwych które bedzie przestrzegac terminu splaty kredytu raz kredytowej zostana przyznane: santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Oferta pozyczki dla biedny Report post Posted October 25, 2018 Oferta pozyczki dla biednych Witaj Gotowy do udzielania osobom potrzebujacym wsparcia poczawszy od kredytu obrotowego (100 ? do 700 000 ?), z terminem splaty w terminie (1 do 30) lat z bardzo przystepnej stopy procentowej (3%). Na Oferuje zwrot rozsadny czas. Uwaga: Nie sa bez powaznie, poniewaz ogloszenie jest tylko dla uczciwych ludzi spotkac termin splaty kredytu raz kredytu bedzie octroyé.santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Pomagajac biednym Report post Posted October 25, 2018 Pomagajac biednym Jestesmy mikro Agencja finanse i udzielamy pozyczek Osoby, z wiarygodnych zródel dochodu dla stóp procentowych rozsadne 3% na okres 5 do 20 lat i zgodnosci z normami Warunki zuzycia. Jesli pieniadze potrzebuje dotyczy jednego z jego obszarów nie wahaj sie wyslac do nas zapytanie: * Kredyty Finansowanie Nieruchomosci * * Kredyty inwestycyjne * Auto Loan * Konsolidacja zadluzenia * Marza Kredyty hipoteczne * * Druga Nabycie kredytu * Personal Loans i Banki odmawiaja dac ci kredyt na kontakt z nami calkowite zadowolenie. : santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Oferta pozyczki pomiedzy Report post Posted October 25, 2018 Oferta pozyczki pomiedzy szczególnie powazne Dzien dobry Jestem francuski biznesmen, z kapitalem w wysokosci 150 mln ?, przeznaczyc udzielenia krótko i dlugoterminowych kredytów prywatne od ? 500 do ? 150 mln nikomu powaznej, rzetelnej i uczciwej osoby, które chca efektu pozyczki. Moja stopa procentowa waha sie od 2% do 4% rocznie w zaleznosci od pozyczonej kwoty i czasu trwania zwrotu funduszy, co jest szczególnie nie chce naruszac prawa lichwy. Mozesz splacic od 1 do 25 lat maksymalna w zaleznosci od kwoty kredytu. Musisz zrobic kredytu: Finansowanie Kredyty dla naszej organizacji nie jest bankiem, a my nie nécessitons wiele dokumentów. Uczciwe i wiarygodne kredytu. Wiec jesli potrzebujesz pozyczki prosze o kontakt na wiecej informacji na temat moich warunkach. Prosimy o bezposredni kontakt ze mna przez e-mail: santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest KREDYT OFERTA pomiedzy pos Report post Posted October 25, 2018 KREDYT OFERTA pomiedzy poszczególnymi powazne pieniadze Dobry wieczór, Jestem osoba, która oferuje pozyczki na arenie miedzynarodowej. Z kapitalem które beda wykorzystywane do udzielania pozyczek miedzy krótkim i dlugim okresie od osób fizycznych 500-5000000 do wszystkich powaznych ludzi sa w rzeczywistej potrzeby, stopa odsetek wynosi 2%. I udziela kredytów finansowych, kredytów mieszkaniowych, Kredytu Inwestycyjnego, Auto pozyczki, pozyczki osobiste. Jestem dostepny do spelnienia moich klientów maksymalnie 3 dni od daty otrzymania formularza zgloszeniowego. Nie powazna osoba refren Szybka odpowiedz, skontaktuj sie ze mna poprzez mój adres e-mail: santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Oferty pozyczki pomiedzy s Report post Posted October 25, 2018 Oferty pozyczki pomiedzy szczególnosci ICT - 90 mln ? Dzien dobry PS: Moim celem jest udzielanie pozyczek osobom potrzebujacym. Skontaktowal sie ze mna, jesli jestes w potrzebie. Zwlaszcza, francuski, Kanada, Portugalia, Szwajcaria, Belgia, Hiszpania, Wlochy i inne Potrzebowales pozyczanie pieniedzy pomiedzy osobami do radzenia sobie z trudnosciami finansowymi trzeba w koncu przelamac impas prowokowany przez banki, przez odrzucenie aplikacji dla plików kredytowych. Z mojego kredytu masz rozwiazanie Twoich problemów finansowych i dobrze studiowal gwarancji Kontakt do mnie na adres:santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest CZY TRZEBA finansowania? Report post Posted October 25, 2018 CZY TRZEBA finansowania? Szybsze oferte kredytów i pilne w 48h Witam splot relacje biznesowe, a zwlaszcza rozwin moje dochody, Zdecydowalem sie na kredyty o relatywnie niskich stóp procentowych w stosunku do banków. Ps: prosze o kontakt na mój adres osobiste e-mail wiecej informacji na wniosek gotowe podoba. e-mail: santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Szybka oferta pret w ciagu Report post Posted October 25, 2018 Szybka oferta pret w ciagu 72 godzin Witaj, Pan i Pani, Trzeba bylo pozyczek pienieznych, do radzenia sobie z trudnosciami finansowymi, by w koncu przelamac impas prowokowany przez banki, przez odrzucenie plików aplikacji kredytu? Jestem indywidualnych ekspertów finansowych w stanie dokonac pozyczki do kwoty trzeba i warunków, które czynia zycie latwiejszym. Oto miejsca, w których moge pomóc: Finansowy Home Loan, Kredyt Inwestycyjny, konsolidacji zadluzenia, linii kredytowej, drugie hipoteczne, umorzenia kredytowe, pozyczki osobiste utkniesz, zabronione banku i nie ma dla banków czy lepiej miec projektu i potrzebuje finansowania, zlych kredytów lub potrzebuja pieniedzy, aby zaplacic rachunki, pieniadze do inwestowania w interesach. Oferuje do ? 1000 ? 5.000.000, z odsetek 2%. Prosimy o bezposredni kontakt ze mna przez e-mail: santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Korzystanie z finansowania Report post Posted October 25, 2018 Korzystanie z finansowania z poszczególnych uczciwy Potrzebujesz kredytu? Jestes odrzucona przez bank, a chcesz pozyczki do spelnienia wszelkich potrzeb do listy? Nie ma sprawy. Niezaleznie od sytuacji finansowej. I oferuja pozyczki o 2000 ? do 850 mln ?. Kredyty hipoteczne, kredyty komercyjne, kredyty miedzynarodowych, kredyty konsumpcyjne i kredyty wylaczne Pozyczki edukacyjne. I oferuja pozyczki dostepne dla partnerstw, innych innych publicznych i prywatnych, a wielu. Jestem udostepni zadnych kredyt, nieruchomosci, finanse, i wiecej. Daje zarówno dlugie i krótkoterminowych pozyczek. Skontaktuj sie ze mna juz dzis i uzyskac kredyt pierwszej klasy uslug finansowych.;santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Oferta pozyczki promocji p Report post Posted October 25, 2018 Oferta pozyczki promocji pomiedzy powaznym i uczciwym osób Opisowy Przyjemnosc dla mnie, aby wyslac te wiadomosc jako dostawcy kapitalu wlasnego w celu uzyskania od skromnej osoby o wspólpracy inwestycyjnej, które pomoga Ci przezwyciezyc swoje rózne zmartwienia finansowe i radzenia sobie z goli dla Przyszlosc w warunkach bez trudnosci. W tym celu, opisze moje podejscie jest do zlozenia oferty na pozyczki-kredytu (zwlaszcza firmy, takie jak stowarzyszenia) w klopoty lub szukasz pomocy w rozwiazywaniu niektórych swoich problemów finansowych lub stworzyc firme. Kwota wybór poczawszy od 1500 do 800.000 ? maksimum. Wybór okresu splaty. e-mail: santiagoramonsouto@gmail.com skontaktuj się ze mną Whatsapp: +52 1 55-8777-3129 Share this post Link to post Share on other sites