Bankieria.pl 2 Report post Posted August 11, 2014 Blisko 2 mln Polaków przeszło do OFE. jesteśmy ciekawi jakiego wyboru dokonaliście Wy i czym był on podyktowany. Zapraszamy do dyskusji. Share this post Link to post Share on other sites
0 Damian Hyjek 0 Report post Posted August 12, 2014 Osobiście wybrałem opcję z OFE.Wybór był podyktowany raczej moim âcichymâ sprzeciwem wobec działań rządu niż przesłankami ekonomicznymi. Tak naprawdę musimy poczekać te dwa lata i zobaczyć jak OFE poradzą sobie z okrojonymi przychodami i z drugiej strony większymi możliwościami do inwestowania. Share this post Link to post Share on other sites
0 Malfoy 20 Report post Posted August 12, 2014 Ja zostałem w ZUS. ZUS czy OFE - jedno i drugie padnie, wiec kasę odkładajcie sobie prywatnie. Share this post Link to post Share on other sites
0 alicjam 0 Report post Posted September 11, 2014 Ja wybrałam OFE Share this post Link to post Share on other sites
0 kys 0 Report post Posted October 13, 2014 Na moje pieniądze ZUS bedzie inwestował Share this post Link to post Share on other sites
0 zuzia123 0 Report post Posted October 30, 2014 zus, ofe to ściema a i tak nie dożyję emerytury Share this post Link to post Share on other sites
0 kredytjuz 0 Report post Posted November 3, 2014 Ja wybrałam ofe. Im mniej do zusu tym lepeij. Share this post Link to post Share on other sites
Blisko 2 mln Polaków przeszło do OFE. jesteśmy ciekawi jakiego wyboru dokonaliście Wy i czym był on podyktowany. Zapraszamy do dyskusji.