Finane 0 Report post Posted July 9, 2014 SMART Pożyczka to nowy produkt na naszym rynku. Oferuje pożyczkę pozabankową nawet do 1000 zł na okres do 30 dni. Klient za pierwszym razem może liczyć na pożyczkę wynoszącą 600zł.Pierwsza pożyczka jest za darmo - oddajesz dokładnie tyle ile pożyczyłeś (bez prowizji i kosztów). Share this post Link to post Share on other sites
Guest onaaa Report post Posted July 10, 2014 Na ABREWO.PL - macie kalkulator pożyczek pozabanakowych - polecam go sprawdzić. Wtedy wiecie jaka firma oferuje jaką pożyczkę i gdzie faktycznie jest za darmo. Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted August 11, 2014 Smart Pożyczka to produkt desygnowany marką firmy Mała Pożyczka sp. z o.o., która należy do europejskiej grupyfinansowej udzielającej kredytów chwilówek w 4 krajach tj. Polska, Czechy, Litwa oraz Łotwa. Firma poprzez serwisinternetowy oferuje szybkie pożyczki w kwocie od 200 zł do 1 000 zł na okres do 30 dni z opcją odroczonej płatności. Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted September 17, 2016 Firma poprzez serwis internetowy oferuje szybkie pożyczki w kwocie od 200 zł do 1 000 zł na okres do 30 dni z opcją odroczonej płatności[/b]. Teraz już darmowej zamiast odroczonej płatności. Chyba, że czegoś nie wiem. Zastanawia mnie, czy nazwa nawiązuje do ostatnio popularnego Banku Smart, ale oni nie mają nic wspólnego ze Smart Pożyczka antyhaczyk.bl.../opinie-smart-pozyczka.html Nazwa Smart Pożyczka sprytnie się kojarzy z bankiem i stroną Smart Lokaty, nie wiem czy to celowy zabieg marketingowy, czy przypadek, bo teraz wszystko jest Smart Share this post Link to post Share on other sites