Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Finane

SMART Pożyczka - z pierwszą pożyczką za darmo

Recommended Posts

logo.png

SMART Pożyczka to nowy produkt na naszym rynku. Oferuje pożyczkę pozabankową nawet do 1000 zł na okres do 30 dni. Klient za pierwszym razem może liczyć na pożyczkę wynoszącą 600zł.

Pierwsza pożyczka jest za darmo - oddajesz dokładnie tyle ile pożyczyłeś (bez prowizji i kosztów).

PSN4fKx.png

Guest onaaa

Na ABREWO.PL - macie kalkulator pożyczek pozabanakowych - polecam go sprawdzić. 

Wtedy wiecie jaka firma oferuje jaką pożyczkę i gdzie faktycznie jest za darmo. 

Smart Pożyczka to produkt desygnowany marką firmy Mała Pożyczka sp. z o.o., która należy do europejskiej grupy
finansowej udzielającej kredytów chwilówek w 4 krajach tj. Polska, Czechy, Litwa oraz Łotwa. Firma poprzez serwis
internetowy oferuje szybkie pożyczki w kwocie od 200 zł do 1 000 zł na okres do 30 dni z opcją odroczonej płatności

Firma poprzez serwis internetowy oferuje szybkie pożyczki w kwocie od 200 zł do 1 000 zł na okres do 30 dni z opcją odroczonej płatności[/b].

Teraz już darmowej zamiast odroczonej płatności. Chyba, że czegoś nie wiem.

Zastanawia mnie, czy nazwa nawiązuje do ostatnio popularnego Banku Smart, ale oni nie mają nic wspólnego ze Smart Pożyczka antyhaczyk.bl.../opinie-smart-pozyczka.html

Nazwa Smart Pożyczka sprytnie się kojarzy z bankiem i stroną Smart Lokaty, nie wiem czy to celowy zabieg marketingowy, czy przypadek, bo teraz wszystko jest Smart ;)