Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Bankieria.pl

Zaplo.pl - opinie

Recommended Posts

Pojawił się nowy gracz na rynku – Zaplo.pl - podstawowe zalety oferty poniżej. Czy ktoś z Was korzystał?
Jakie są opinie o nowej firmie? 

Zaplo.pl :

• pożycz do  7 000 zł w 15 minut,
  •  pożyczki na okres do 12 miesięcy,
  •  możliwość odroczenia terminu spłaty,
  • wystarczy mieć 20 lat,
  • rejestracja tylko 1 grosz.

Guest kusiceil

no ja czytałam o ZAPLO i faktycznie oferty mają tanie, tym bardziej te promocyjne - korzystał ktoś? 

Ja na stronie KUKUS.PL dostałam promocyjną ofertę w ZAPLO - najtańsza chwilówka moim zdaniem 

Zanim skorzysta ktoś z Zaplo to przeczytajcie analizę oferty http://pozyczkainternet.pl/zaplo/

Co prawda pożyczka kosztuje i to sporo bo koszty w zaplo są wysokie ale teraz maja promocje że oddają odsetki jeśli się spłaca w terminie - także biorąc tam max 10 000 złotych i spłacając w terminie i nie zapłaci się odsetek to chyba dobra oferta? 

A czy faktycznie wszystkich odsetek sie nie płaci? 

biorąc tam max 10 000 złotych i spłacając w terminie i nie zapłaci się odsetek to chyba dobra oferta?

A czy faktycznie wszystkich odsetek sie nie płaci?

To nie jest tak. Nie wiem czy jeszcze jest ta promocja, że zwracają odsetki, ale to tam było jakoś, że tylko przez pierwsze okresy, a potem już normalnie. No tania pożyczka to nie jest na pewno.

Polecam też przed skorzystaniem zajrzeć do recenzji i opinii o Zaplo antyhaczyk.bl.../zaplo-pl-opinie-poczyczka-na-raty.html

Zaplo to nie jest taka klasyczna firma z pożyczkami krótkoterminowymi. Z tego co wiem należy chyba do Vivusa i jest to odpowiednik pożyczek długoterminowych.

Na tle konkurencji chyba wypada w miarę dobrze, ale w przypadku dużych pożyczek, to osobiście wybrałabym jakiś dobry kredyt w banku.

Edited by Sylvia