Bankieria.pl 2 Report post Posted July 8, 2014 Pojawił się nowy gracz narynku - Cashper - podstawowe zalety oferty poniżej. Czy ktoś z Was korzystał?Jakie są opinie o nowej firmie? Cashper: pożycz do 2 000 zł w ciągu 1 h, pożyczki nawet na 60 dni, pożyczki bez BIK, idealne rozwiązanie na nieprzewidziane wydatki. Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted August 20, 2014 Tutaj macie bardzo ciekawy wpis na temat czy pożyczka w Cashper się opłaca? - polecam przeczytać jeśli potrzebujecie szybkiej i taniej pożyczki. Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted August 20, 2014 Pożyczkę w Cashper może uzyskać każdy obywatel RP, który ukończył 21lat, legitymujący się stałymi dochodami z tytułu pensji, własnejdziałalności, emerytury lub dochodów z innych żródeł. Osoba wnioskująca opożyczkę po raz pierwszy, musi przedstawić kopie dokumentówpotwierdzających dane z formularza rejestracyjnego: dowód osobisty,zaświadczenie o dochodach, numer rachunku bankowego, dokumentpotwierdzający adres zamieszkania np. rachunek za media. Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted August 22, 2014 Strona internetowa dość przyzwoita, jeśli jednak chodzi o koszty pożyczek to nie powalają atrakcyjnością. Jedyny co wyróżnia ofertę to możliwość zaciągnięcia pożyczki na okres 60 dni, a nie 30 czy 15 jak w innych firmach. Dla przykładu: Cashper pożyczka na 1000 zł na okres 30 dni koszty to 250 zł, czyli spłacamy razem 1250zł. Vivus.pl pożyczka na 1000 zł na okres 30 dni to koszt 140 zł, czyli razem do spłaty 1140 zł, Dodatkowo za kwotę 126 zł w Vivus.pl można przedłużyć spłatę o kolejne 14 dni. Porównując więc te dwie oferty albo możemy zaoszczędzić 160 zł na tych samych warunkach pożyczki, lub przy tych samych kosztach w Vivus możemy oddać pożyczkę dwa tygodnie póżniej. Pamiętajmy zawsze o porównaniu kilku ofert, pozwoli nam to wybrać najatrakcyjniejsze warunki dostępne na rynku. Share this post Link to post Share on other sites
Adam Wasowik 0 Report post Posted August 23, 2014 Cashper jest nową firma na polskim rynku, ale w chwilówkach działa już kilka lat, głównie w UK. Firma dość nieśmiało wkracza na nasz rynek, większość klientów narzeka na zbyt niską kwotę chwilówki. Inne negatywne opinie, to papierologia - Cashper może zażądać dodatkowych zaświadczeń, nie wystarczy mu sam wyciąg z konta. Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted September 17, 2014 I co może wyróżnić Casper na tle pozostałych firm udzielających kredytów chwilówek - nie sprawdzają BIK Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted October 15, 2014 nie wierzcie we wszystko, co ładnie brzmi. tutaj forani.pl/cashper macie czarno na białym jaka jest prawda. ku przestrodze! Share this post Link to post Share on other sites
Guest GOŚĆ Report post Posted October 21, 2014 OPINIE O CASHPER opinie o cashperCashper⢠jest znakiem towarowym Novum Bank Ltd., z siedzibą na Malcie: Numer rejestracyjny: C46997 | Numer VAT: MT19740130 uważajcie bezprawnie pozyskują dane osobowe i przetwarzają je wrejestrach gospodarczych psując wiarygodnośc. firma z malty więc wPolsce nie podlega pod żadną kontrolę. Bezprawnie moje dane przetwarzaliw rejestrach ale w Polsce nikt nie pomoże bo firma nie podlega podpolskie prawo pomimo iż mieści się w centrum Warszawy. Pozyskali mojedane z firmy zaliczka.pl poprzez pracownicę która je wyniosła. Nie wiemczy teraz ktoś nie weżmie kredytu na moje dane. Uważajcie i niewspółpracujcie w żaden sposób z tą firmą!!!!!Cashper⢠jest znakiem towarowym Novum Bank Ltd., z siedzibą na Malcie: Numer rejestracyjny: C46997 | Numer VAT: MT19740130 Bezprawnie pozyskali moje dane z firmy zaliczka.pl wykradła jepracownica. przetwarzali je niejednokrotnie w rejestrach gospodarczychniszcząc moją wiarygodność. próbowałem walczyć; pisałem do setek osób iinstytucji ale firma jest zarejestrowana na Malcie więc w żaden sposóbnie można jej ścigać polskim prawem pomimo że me siedzibę w centrumWarszawy. Firma działa na podstawie działalności transgranicznej idlatego popełnili przestępstwo w biały dzień w białych rękawiczkach.UWAŻAJCIE NA Cashper⢠jest znakiem towarowym Novum Bank Ltd., z siedzibąna Malcie: Numer rejestracyjny: C46997 | Numer VAT: MT19740130Nabawicie się depresji i nerwicy jak ja. Dramat jak Polskie prawopozwala na przestępstwa w białych rękawiczkach bo firma nie jestzarejestrowana w Polsce.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UWAŻAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted October 21, 2014 OPINIE O CASHPER opinie o cashperCashper⢠jest znakiem towarowym Novum Bank Ltd., z siedzibą na Malcie: Numer rejestracyjny: C46997 | Numer VAT: MT19740130 uważajcie bezprawnie pozyskują dane osobowe i przetwarzają je wrejestrach gospodarczych psując wiarygodnośc. firma z malty więc wPolsce nie podlega pod żadną kontrolę. Bezprawnie moje dane przetwarzaliw rejestrach ale w Polsce nikt nie pomoże bo firma nie podlega podpolskie prawo pomimo iż mieści się w centrum Warszawy. Pozyskali mojedane z firmy zaliczka.pl poprzez pracownicę która je wyniosła. Nie wiemczy teraz ktoś nie weżmie kredytu na moje dane. Uważajcie i niewspółpracujcie w żaden sposób z tą firmą!!!!!Cashper⢠jest znakiem towarowym Novum Bank Ltd., z siedzibą na Malcie: Numer rejestracyjny: C46997 | Numer VAT: MT19740130 Bezprawnie pozyskali moje dane z firmy zaliczka.pl wykradła jepracownica. przetwarzali je niejednokrotnie w rejestrach gospodarczychniszcząc moją wiarygodność. próbowałem walczyć; pisałem do setek osób iinstytucji ale firma jest zarejestrowana na Malcie więc w żaden sposóbnie można jej ścigać polskim prawem pomimo że me siedzibę w centrumWarszawy. Firma działa na podstawie działalności transgranicznej idlatego popełnili przestępstwo w biały dzień w białych rękawiczkach.UWAŻAJCIE NA Cashper⢠jest znakiem towarowym Novum Bank Ltd., z siedzibąna Malcie: Numer rejestracyjny: C46997 | Numer VAT: MT19740130Nabawicie się depresji i nerwicy jak ja. Dramat jak Polskie prawopozwala na przestępstwa w białych rękawiczkach bo firma nie jestzarejestrowana w Polsce.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UWAŻAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites