Bankieria.pl 2 Report post Posted July 8, 2014 Alior bank wprowadził nową ofertę Konta wyższej jakości - z gwarancją bezpłatności na okres 5 lat. jestem ciekaw co sądzicie o ofercie i czy znacie inne konta, gdzie jego faktyczne prowadzeni jest bezpłatne, a bank nie pobiera nawet opłaty za użytkowanie karty debetowej. Share this post Link to post Share on other sites
vvolny 0 Report post Posted July 15, 2014 ciekawe czy będzie bezpłątne Share this post Link to post Share on other sites
Julka Krzeptoń 0 Report post Posted October 9, 2014 No też jestem ciekawa, ktoś posiada jakieś szersze informacje na ten temat? :> Share this post Link to post Share on other sites
kredytpolska 0 Report post Posted October 18, 2014 @Julka Krzeptoń info znajdziesz na stronie banku ... Share this post Link to post Share on other sites
dermo 0 Report post Posted March 6, 2017 Ok dziękuję Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted March 9, 2017 Oferta wydaje się być całkiem ciekawa, ale czy to tylko nie jest przypadkiem pic na wodę? Patrząc na ten ranking kont osobistych: http://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-osobistych/ Bardzo łatwo dojść do wniosku, że do tej pory było tam całkiem tanio. 8 Alior: Zwolnienie z opłat do końca 2015 r. Od 1 stycznia 2016 r. opłata wynosi 4 zł / mies., ale nie jest pobierana w miesiącu, w którym została wydana Karta lub pod warunkiem, że w danym miesiącu na rachunku zostaną rozliczone transakcje bezgotówkowe wykonane Kartą na łączną kwotę minimum 100 zł. A więc Alior jest względnie tani. Bezwarunkowo bez opłat jest w chwili obecnej tylko Nest Bank - mam tam konto i generalnie wszystko jest bez zastrzeżeń. Share this post Link to post Share on other sites
Mendoza 0 Report post Posted March 22, 2017 Zastanawiam się tylko w jaki sposób taki bank będzie próbował odbić sobie pieniądze. Wiadomo, że brak opłat za prowadzenie konta to podstawowy i stały zysk dla banków. Bez tego pewnie inne produkty finansowe będą droższe. Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted August 13, 2017 (edited) W taki, że jak nie spełnisz przynajmniej jednego z podanych warunków, to zapłacisz 20 zł za prowadzenie. Edited August 13, 2017 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
Mumia 0 Report post Posted August 25, 2017 Ja posiadam konto w Alior Banku i jestem zadowolona. Trzeba się jednak liczyć z tym, że za prowadzenie konta co miesiąc pobierają opłatę w wysokości 6 zł. Share this post Link to post Share on other sites