foxgoldsolec 0 Report post Posted July 2, 2014 Ekspresowo udzielane pożyczki pod zastaw w centrum Warszawy, brak opłat wstępnych. Zadzwoń, sprawdż, 513802607 www.lombardsolec.pl Share this post Link to post Share on other sites
vvolny 0 Report post Posted July 15, 2014 jakoś lombardy mnie nie przekonują. Share this post Link to post Share on other sites
almeli 0 Report post Posted August 16, 2014 Mnie również nie. Share this post Link to post Share on other sites
Effa 0 Report post Posted January 13, 2015 To lombardy udzielają już nawet zastawu pod samochód o.O Share this post Link to post Share on other sites
mar.kry 0 Report post Posted January 19, 2015 A ja znam firmę która robi kredyty samochodowe :D na stronie o tym nie wpominają ale mają taką ofertę. Wystarczy zadzwonić 516-818-896 to nr wzięty z ich strony. wiem bo znajomy u nich brał taki kredyt i nawet był tani i mówił że jest zadowolony. a nazywają sie atriumfinance Share this post Link to post Share on other sites
Majtur 0 Report post Posted March 2, 2015 Tak tak kolega my tam już wiemy mar.kry że to ty a nie kolega Share this post Link to post Share on other sites
rutyniarz 0 Report post Posted December 10, 2017 Ejh, ale po co tak od razu? Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej441 0 Report post Posted April 16, 2019 Jeśli chodzi o pożyczkę pod zastaw samochodu to dobra jest Pożyczka Albert pod zastaw samochodu Pojazd pozostanie w twoim użytkowaniu, formalności załatwisz przez Internet. Pojazd nie powinien być starszy niż 12 lat. Możesz otrzymać finansowanie do 100% jego wartości. Share this post Link to post Share on other sites
Szybka Gotówka 0 Report post Posted December 16, 2019 Teraz rynek finansowy w Polsce jest tak różnorodny, że można znaleźć dla siebie bardziej korzystne rozwiązania. Wiele firm pozabankowych oferuje swoim klientom pożyczki bez zastawu. Tego typu pożyczki są dosyć krótkoterminowe, ale ich największą zaletą jest brak formalności oraz szybki proces podjęcia decyzji o udzieleniu pożyczki. Share this post Link to post Share on other sites