Elfweard 1 Report post Posted August 7 Cześć, Posiada może ktoś z was wynajem długoterminowy z Masterlease? Mają aktualnie ciekawą ofertę na forda focusa (Klasa C), który odpowiada mi jeśli chodzi o moje potrzeby. Serwis, ubezpieczenie, wymiana opon ponoć wszystko w cenie. Fajnie, bo jest możliwosć podpisania umowy na 12 miesięcy i czegoś takiego szukałem. Jest jakiś haczyk? Share this post Link to post Share on other sites
Dockson 0 Report post Posted August 13 Też się nad tym zastanawiałem, na pewno bez wątpienia tutaj plusem jest obsługa serwisowa, człowiek nie stresuje się, ze coś się zepsuje i będzie musiał ponosić duże koszty. Poza tym ubezpieczenie jest już w cenie samej raty tak wiec można zaplanować sobie wydatki pod kątem firmowym. Sam chętnie poczytam opinie na temat różnych firm. Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted August 17 A na firmę czy na siebie bierzesz? Share this post Link to post Share on other sites
Dockson 0 Report post Posted August 19 Na firmę, jestem na vat. Share this post Link to post Share on other sites