pomocwkredycie 0 Report post Posted June 20, 2014 Witam. Jeśli pracujesz zagranicą a potrzebujesz kredytu na samochód możesz go otrzymać nawet w 1 dzień. Uzupełni schemat z danymi a ja ci pomogę lub tez doradzę. Możesz również te same dane uzupełnić na mojej stronie. kredyty-zagranica.pl Wysokość kredytu : Wkład własnyRodzaj kredytu gotówkowy/samochodowy/Leasing konsumencki :Model samochodu :Rocznik samochodu :Pożądana długość okresu kredytowania :Łączna liczba osób w gospodarstwie domowym :Miasto/województwo w Polsce : Miesięczny dochódnetto :Łączny miesięczny dochód netto na rodzinę 3mc/6mc :Źródło uzyskiwania dochodów Umowa o pracę / Kontrakt/Działalność Gospodarcza : CzyPan/Pani wynagrodzenie wpływa na konto w Polsce czy też zagranicą?. Czy rozlicza sięPan/Pani Urzędem Skarbowym w Polsce czyteż tylko zagranicą?. Od kiedy pracujemy u obecnego pracodawcy :Okres trwania umowy w tył/okres trwania umowy w przód :Branża/stanowisko :Wiek kredytobiorcy / kredytobiorców :Aktualne obciążenia kredytowe :Czy posiadamy stałe zameldowanie w Polsce Tak/Nie :Czy Dowódosobisty jest ważny Tak/Nie :Czy posiadacie państwo drugi dokument tożsamości Tak/Nie (jeśli Tak to jaki) :Stan Cywilny :W jakim kraju pracujemy :W jakim języku są dokumenty :Historiaw BIK --- Czy były brane wcześniej lub obecnie kredyty w Polsce ?. Jeślitak to kiedy to było i czy były dobrze obsługiwane? :Historia w BIK --- Czy były brane wcześniej lub obecnie kredyty Zagranicą ?. Jeśli tak to kiedy to było i czy były dobrze obsługiwane? :Numer telefonu Polski :Numer telefonu Zagraniczny(wraz z numerem kierunkowym) :Godziny kontaktowe :Adres email : Share this post Link to post Share on other sites
pomocwkredycie 0 Report post Posted July 30, 2015 Masz pytania co do tematu jestem do usług. Z poważaniem Grzegorz Klimczak Doradca Finansowy/Pośrednik KredytowyDealer Samochodowy tel. 506203558/790382868e-mail:grzegorz.klimczak@o2.pl skype: grzegorz.klimczak280783gg: 1752886 kredyty-zagranica.pl Share this post Link to post Share on other sites
Mastaler 1 Report post Posted September 11, 2015 Mam właśnie problem z uzyskaniem takiego kredytu. Pracuję od 3 miesięcy w Niemczech. Potrzebuję kupić w Polsce auto. Share this post Link to post Share on other sites
pomocwkredycie 0 Report post Posted January 11, 2016 Zapraszam do kontaktu.e-mail:grzegorz.klimczak@o2.pl Share this post Link to post Share on other sites
rutyniarz 0 Report post Posted December 10, 2017 Nie lepiej tego majla ukryć? Share this post Link to post Share on other sites
carlo 0 Report post Posted February 7, 2018 Dołączam się do pytania Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted April 20, 2018 Miałam dokładnie ten sam problem co Wy. Od pół roku mieszkam w Anglii i też potrzebowałam kupić auto w Polsce. Trochę popytałam i poszukałam w internecie i udało mi się znaleźć chyba najlepszą ofertę w tej sytuacji. Sprawdźcie https://www.santanderconsumer.pl/kredyty-samochodowe/kredyt-samochodowy,1.html. W pełni akceptują dochody zza granicy, a do tego można połączyć kilka wypłat w jeden dochód, tak by zdolność kredytowa była większa i nie ma to większego znaczenia, czy kupujesz auto nowe, używane, czy nawet sprowadzane zza granicy Decyzję otrzymałam po 30 min, także od niedawna mogę cieszyć się nowym autem. Share this post Link to post Share on other sites