art 16 Report post Posted October 2, 2012 Misją Banku Millennium SA jest konsekwentna realizacja programu rozwoju i umacniania pozycji na rynku. Celem Banku, wynikającym z realizacji misji, jest stały wzrost jego wartości dla Akcjonariuszy, dostarczanie najwyższej jakości uniwersalnych usług finansowych wszystkim grupom Klientów oraz sprostanie wyzwaniom jakie niesie rozwój rynku usług finansowych w Polsce. Nasze motto na nowy etap rozwoju, który właśnie rozpoczęliśmy, to "Inspiruje nas życie". Inspiruje nas życie - to nasz plan i sposób działania, to nasze zobowiązanie wobec Klientów - obecnych i przyszłych: Potrzeby i satysfakcja każdego Klienta jest uzasadnieniem i motorem wszelkich naszych działań, inwestycji i wprowadzanych innowacji. Życie naszych Klientów jest dla nas żródłem wiedzy, jak pełniej zaspokajać indywidualne potrzeby i wspierać realizację zbiorowych projektów i ambicji. Silne przekonanie, że zawsze można lepiej, każe nam stale szukać nowych dróg i z wyprzedzeniem kształtować przyszłość. Naszą ambicją jest, aby efekty naszej pracy natychmiast pozytywnie przekładały się na jakość życia osób, które z nich korzystają. Wierzymy, że naszą pozycję na rynku wyznacza poczucie odpowiedzialności, równowaga, poszanowanie zasad etyki i prawa. Spokój i zaufanie naszych Klientów jest dla nas pierwszorzędnym celem.Źrodło: bankmillennium.pl Jakie są opinie klientów banku? Czy macie jakieś konkretne uwagi? Jak wygląda prowadzenie rachunku w danym banku? Tutaj możecie dzielić się swoimi spostrzeżeniami, odczuciami i doświadczeniami. 1 Brainiemabe reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
mala 0 Report post Posted March 12, 2013 Dobre Konto Millenium to wg mnie najlepsze konto jesli chodzi o rachunki z premia. Share this post Link to post Share on other sites
Pasek 0 Report post Posted August 12, 2013 (edited) No do Millenium to pewnie nie tylko ja mam wiele zastrzeżeń ale i wiele innych osób co zresztą widać na portalu Banki opinie Wejdżcie i sobie sprawdżcie jesli myślicie o skorzystaniu z oferty tego Banku. Edited August 16, 2013 by admin link do głównej strony forum Share this post Link to post Share on other sites
kijlox 0 Report post Posted August 30, 2013 Uważałbym na ten bank, miał być przejęty przez PKO BP więc chyba to nie oznaczało nic pozytywnego. Share this post Link to post Share on other sites
ponito33 0 Report post Posted November 25, 2013 Bank Millennium z czasem staje się coraz lepszym, a przynajmniej ma coraz lepsze opinie i myślę, że to bardzo dobrze i że warto korzystać z ich usług. Share this post Link to post Share on other sites
Kordal_24 0 Report post Posted March 27, 2014 psioczyłem nie raz na nich i na obsługę i na produkty, ale trwam przy nim więc chyba nienajgorszy jest;) Share this post Link to post Share on other sites
Madoff31 1 Report post Posted November 28, 2016 Bank Millenium to dla mnie taki bankowy średniak i nic więcej. Share this post Link to post Share on other sites
upieczony 0 Report post Posted December 8, 2016 Dla mnie tak samo. Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted December 12, 2017 W moim przekonaniu ten Bank Millenium ma całkiem dobry marketing .Podobają mi się ich reklamy. Share this post Link to post Share on other sites
Ola398 0 Report post Posted March 14, 2018 Bank się ogólnie stara o klientów, tylko powinien jeszcze dołożyć lepsze warunki. Jako że teraz trudno o wysokie oprocentowanie, to na pewno nie jest złym bankiem. Share this post Link to post Share on other sites
Jakoszczędzać 0 Report post Posted March 15, 2018 Millennium 360 to dobre konto, ale dla aktywnych klientów. Share this post Link to post Share on other sites
MariaMarkowa 0 Report post Posted June 9, 2022 Kredyty mają w porządku Share this post Link to post Share on other sites