dexapini 0 Report post Posted 8 hours ago Dostałam zaproszenia na dwa wesela od osób, z którymi mam świetny kontakt, ale z racji kryzysu na rynku pracy i braku stałego dochodu borykam się z problemami finansowymi. Chciałabym tam być, żeby świętować razem z nimi, jednak blokuje mnie kwestia prezentu, bo zupełnie nie mam pojęcia, jakie kwoty wkłada się teraz do kopert przy tak skromnych możliwościach. Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted 8 hours ago Jak ja się cieszę że zabroniliśmy naszym gościom dawać jakiekolwiek koperty.. zero dylematów, zero odwołanych zaproszeń.. zrobiliśmy listę najpotrzebniejszych dla nas na tamten czas rzeczy i „podzieliłam ludzi” na to co kto ma kupić JEŚLI JUŻ MUSI. O wiele bardziej byłam zadowolona z ceramiki z Bolesławca https://andyceramika.pl/ Dorobiliśmy się super ekspresu do kawy i innych rzeczy które chcieliśmy do nowego domu. Polecam każdemu, wesele to wspólne przeżycie i celebrowanie ważnego dnia, a nie liczenie na to czy się zwróci za talerzyk czy nie. Share this post Link to post Share on other sites