Julka Krzeptoń 0 Report post Posted July 20, 2015 Będąc za granicą, odłożyłam dosyć sporą sumę pieniedzy. Chciałabym ją w jakiś sposób zainwestować, czy myślicie, że Fundusz Inwestycyjny to bezpieczna metoda? Korzystając z kalkulatora https://www.bphtfi.pl/kalkulatory/kalkulator-stop-zwrotu/ obliczyłam mniej więcej stopę zwrotu dla każdego Funduszu i jak narazie przemawia do mnie Subfundusz BPH Sarbowy, który charakteryzuje się dosyć niskim poziomem ryzyka. Jakie jest Wasze doświadczenie w tej materii? Share this post Link to post Share on other sites
Janek Magiera 0 Report post Posted August 4, 2015 Ja wymieniam pieniądze u nich wymieniaj.pl i powiem wam, że niczym się nie martwię, bo wiem, że mnie nie oszukają. Znajomy, który zajmuje się finansami mi ich polecił, a to o czymś świadczy. Share this post Link to post Share on other sites
Asia765 0 Report post Posted August 17, 2015 Ja wymieniam pieniądze u nich wymieniaj.pl i powiem wam, że niczym się nie martwię, bo wiem, że mnie nie oszukają. Znajomy, który zajmuje się finansami mi ich polecił, a to o czymś świadczy. Też korzystam z tego kantoru. Super jest. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Juli Report post Posted August 20, 2015 Przekonałam się do wymieniaj.pl i na pewno nie zamienię ich na inny kantor. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Lilka Report post Posted August 23, 2015 Też uważam, że warto mieć zaufany kantor (biore pod uwagę tylko internetowe, do stacjonarnych już w ogóle nie chodzę). Osobiście wybrałam Amronet, zawsze chętnie tu zaglądam po walutę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest marian Report post Posted August 25, 2015 Przekonałam się do wymieniaj.pl i na pewno nie zamienię ich na inny kantor. Ja tak samo. Przekonały mnie przede wszystkim niskie kursy i to, że dbają o bezpieczeństwo. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Aleksandra Report post Posted August 26, 2015 Dokładnie, zgadzam się z wszystkimi opiniami o wymieniaj.pl. Jeszcze tylko dodam, że serwis jest bardzo łatwy w obsludze, co na pewno jest wazne dla wielu osób. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ryszard44 Report post Posted August 29, 2015 Wymieniam przez Amronet, przekonała mnie żona, która jest na bieżąco z takimi nowinkami. Share this post Link to post Share on other sites
ulaula 0 Report post Posted September 7, 2015 A próbowaliście korzystać z Wymieniaj .pl? Wg mnie ma bardzo korzystny kurs, a sama operacja wymiany jest szybka i prosta. Share this post Link to post Share on other sites
Guest j88 Report post Posted September 18, 2015 Też spoko kantor. Nie jest drogi. Share this post Link to post Share on other sites
Guest lokka Report post Posted September 21, 2015 A próbowaliście korzystać z Wymieniaj .pl? Wg mnie ma bardzo korzystny kurs, a sama operacja wymiany jest szybka i prosta. Tak, korzystam z niego praktycznie za każdym razem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Alicja Report post Posted September 22, 2015 Często wymieniam walutę bo jeżdżę często na wakacje/ferie/ weekendy. Staram się korzystać ile mogę. Gdybym miała wymieniać w stacjonarnych kantorach to już dawno bym sporo pieniędzy straciła. Przerzuciłam się na internetowe kantory a najbardziej podpasował mi właśnie wymieniaj.pl ma najlepsze kursy i bardzo szybko idzie transakcja. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Daniel38 Report post Posted October 6, 2015 Ja tylko na potrzeby firmy, ale bywają to spore kwoty. Szukałem więc wiarygodnego, solidnego kantoru w Internecie (stacjonarne już wykluczyłem, nie mam na to czasu). Najbardziej odpowieni jest dla mnie Amronet.pl. Pełna funkcjonalność 24h na dobę przy dobrym kursie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest mietektoja Report post Posted October 8, 2015 W kwestii pieniędzy nie ma żartów, wymieniaj.pl to solidna firma. Share this post Link to post Share on other sites
Guest mateusz ddd Report post Posted October 9, 2015 Co jest fajnego w wymieniaj.pl to to, że mają promocję dla nowych klientów. Mój brat mnie namówił, choć trochę się bałem skorzystac z internetowego kantoru, ale obecnie jestem zadowolony. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted October 12, 2015 Internetowe kantory generalnie są dużo wygodniejsze, słyszałem o wymieniaj, ale jeszcze nie wchodziłem na ich stronę także niedługo sprawdzę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Wasyl Report post Posted October 15, 2015 Co jest fajnego w wymieniaj.pl to to, że mają promocję dla nowych klientów. Mój brat mnie namówił, choć trochę się bałem skorzystac z internetowego kantoru, ale obecnie jestem zadowolony. Ale czego się bałeś, bo nie rozumiem? Share this post Link to post Share on other sites
Guest baranek Report post Posted November 3, 2015 Internetowe kantory generalnie są dużo wygodniejsze, słyszałem o wymieniaj, ale jeszcze nie wchodziłem na ich stronę także niedługo sprawdzę. Akurat ja często korzystam z ich oferty także mogę Ci spokojnie polecić. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gizmo44 Report post Posted November 13, 2015 Miliony klientów, w tym firm korzystają z e-kantorów i to się sprawdza, wręcz wychodzi na korzyść. Osobiście wybrałem amronet, szybka wymiana waluty, księgowanie środków z zagranicy także. Share this post Link to post Share on other sites
Guest czesław Report post Posted February 3, 2016 Nie ma co się bać kantorów internetowych. Mają same zalety. Ja wymieniam w wymieniaj.pl Share this post Link to post Share on other sites
Fioki41 0 Report post Posted February 5, 2016 Najlepiej porównać sobie kursy walut. Choć uważam, że w kantorach internetowych będą one zawsze znacznie korzystniejsze. Moim zdaniem kantory internetowe powoli wypierają te stacjonarne, a także oferty bankowe. Share this post Link to post Share on other sites
Guest przedmiot Report post Posted February 19, 2016 Dla mnie najkorzystniejszą ofertę przedstawia kantor wymieniaj.pl i z tegoż względu z niego korzystam;) Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted February 28, 2016 W kantorach stacjonarny można się licytować. Jak macie duże kwoty do wymiany, to naprawdę idzie się z nimi dogadać. http://www.forum-inwestycje.pl/f/forum-inwestycyjne.5/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest kremol Report post Posted March 1, 2016 Dla mnie najkorzystniejszą ofertę przedstawia kantor wymieniaj.pl i z tegoż względu z niego korzystam;) Fajny fajny oferta faktycznie w porównaniu z innymi dla mnie najbardziej sensowna. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Frank Report post Posted March 3, 2016 Fajny fajny oferta faktycznie w porównaniu z innymi dla mnie najbardziej sensowna. Jak sprawdzałem ostatnio kursy to moim zdaniem najlepiej z wymieniaj korzystać. Share this post Link to post Share on other sites