Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Dockson

Doradztwo biznesowe w firmie

Recommended Posts

Prowadzę firmę z 12 osobami i utknęłam. Widzę że coś nie gra w strukturze, w procesach sprzedaży i w tym jak zarządzam ludźmi ale będąc w środku nie potrafię tego ogarnąć z zewnątrz. Zastanawiam się nad doradztwem biznesowym ale mam wrażenie że to usługa dla dużych firm z dużymi budżetami i dla mnie pewnie nie ma sensu.

Małe firmy korzystają z doradztwa biznesowego nawet częściej niż się wydaje i często potrzebują go bardziej niż duże bo właściciel jest jednocześnie CEO, handlowcem i operatorem i nie ma fizycznie kiedy spojrzeć na firmę z boku. Dobra firma doradcza zaczyna od diagnozy, patrzy na strukturę, procesy i sprzedaż i wskazuje gdzie są realne wąskie gardła a nie wyciąga gotowych recept. Przy MŚP możesz skorzystać też z dofinansowania unijnego na takie usługi co znacząco obniża realny koszt. Zerknij tutaj:  https://biznestor.pl/