pirllo 0 Report post Posted March 28, 2014 Cześc użytkownicy, poszukuje sprawdzonej kancelarii prawniczej w pobliżu wrocławia. Możecie polecić jakąś dobrą kancelarie która zapewnia profesjonalizm i jakieś dłuższe doświadczenie? Z góry dziękuje. Share this post Link to post Share on other sites
Sabina 5 Report post Posted March 28, 2014 Hejka zobacz sobie tutaj http://doradcydlabiznesu.pl możesz zawęzić wybór do interesującego cię miasta. Share this post Link to post Share on other sites
klatka 0 Report post Posted March 31, 2014 Osobiście bardzo polecam firme http://kancelaria-lofty.pl/. Firma realizuje swoje usługi bardzo skrupulatnie i dokładnie. Korzystam z usług tej firmy od lat i nie miałem z nią problemów, zwłaszcza że ich działalnośc znajduje się w centrum wrocławia, więc dla większości osób jest to bardzo dogodne miejsce. Myślę że sposób wykonywania przez nich usług przypadnie Ci do gustu. Share this post Link to post Share on other sites
h.cash 0 Report post Posted April 1, 2014 A o jaką sprawę chodzi? Myślę, że od tego trzeba zacząć. Share this post Link to post Share on other sites
Mzyk 0 Report post Posted April 11, 2014 coś mało informacji w tym ogłoszeniu, czy miejsce skąd jest kancerlaria nie ma znaczenia? Share this post Link to post Share on other sites
kreda 0 Report post Posted June 25, 2014 może to internetowa kancelaria:p Share this post Link to post Share on other sites
bankowy 0 Report post Posted July 23, 2014 We Wrocławiu macie przecież Koksztysa. Duża, ogólnopolska kancelaria, ale z tanimi pakietami dla maluczkich firm (jak moja ) Ja choć jestem z Gdańska to z nimi mam umowę. Pomagają w każdej sprawie, ale jest to pomoc telefoniczna albo mailowa (przez Internet). Koszt to 99 zł miesięcznie, chociaż przez pierwszy miesiąc miałem prawnika u nich za 1 zł - w ramach sprawdzenia usługi :) To to ja rozumiem, szkoda, ze nie było tak z 3 miesiące Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted November 23, 2014 We Wrocławiu to tylko kancelaria Chałasa... Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted February 13, 2015 W jakim zakresie porada, jakiego zagadnienia dotyczy? Dużo informacji jest w sieci i tak dowiesz się na kedu.pl ile kosztuje napisanie pozwu rozwodowego.Wejście do kancelarii to już opłata za poradę. Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted February 16, 2015 Dobrze wiedziec co polecacie Share this post Link to post Share on other sites
deper 0 Report post Posted April 17, 2015 Ja mogę od siebie polecić Pana Grzegorza Kalamale z powiatu Zabrzańskiego. Jeszcze parę lat temu mieszkałem w Zabrzu i właśnie kancelaria prawna tegoż Pana bardzo mi pomogła. Z tego co pamiętam to ma kancelarie ulokowaną w samym centrum miasta, więc dla miejscowych raczej nie będzie problemu z dojazdem/dojściem na miejsce. Fakt faktem, sam się do tego Pana nie zgłosiłem, koleżanka miała sprawę rozwodową i właśnie skorzystała z usług tej kancelarii. Dlatego polecenie jakieś było- ja miałem nieco inny problem dot. ubezpieczenia. Ale fakt faktem, jeżeli nie chcecie wtopić z wyborem kancelarii to polecam. Pan Kalamala to doświadczony i skuteczny adwokat. Share this post Link to post Share on other sites
Fanny 0 Report post Posted August 28, 2017 Przeglądnij portale prawnicze Share this post Link to post Share on other sites
Mariom 0 Report post Posted June 24, 2019 lepiej jakbyś podał czego konkretnie potrzebujesz.. bo tak to można strzelać trochę w ciemno. Wg mnie sprawdzoną kancelarią jest http://adwokat-dratwa.pl/ - ale to Katowice Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted July 10, 2019 No właśnie, od czego ma być ten specjalista. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted September 11, 2023 Warto korzystać z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych z prawem. Reklama : Detektyw Płock Share this post Link to post Share on other sites