Elfweard 1 Report post Posted Friday at 09:14 AM Przygotowujemy raport społecznej odpowiedzialności i chcemy pokazać ludzi, którzy stoją za projektami – nie sztucznie, tylko autentycznie. Jak ustrzelić to na zdjęciach, żeby działało? Share this post Link to post Share on other sites
zatorski 2 Report post Posted Friday at 11:03 AM Najlepiej działa podejście bardziej przyjazne i nieformalne – nie tylko plakatowe portrety. Warto zostawić kamerę w pudełku i skupić się na zrobieniu luźniejszych ujęć w miejscu pracy. Profesjonalne studio daje spójność, ale jeśli rezygnować z naturalności – trzeba znaleźć fotografa, który umie balansować między tymi stylami. Mnie się bardzo podobało, jak pewne marki pokazują pracownika w pracy, ale z profesjonalnym światłem i wyraźnym tłem. Na przykład portrety biznesowe, które potrafią zaadaptować styl korporacyjny do bardziej realnego kontekstu – warto zobaczyć tu: www.storymakers.pl/foto/portrety-biznesowe/ Share this post Link to post Share on other sites