zatorski 2 Report post Posted Monday at 06:47 AM Zauważyłem, że po kilku godzinach pracy klimatyzatora zaczyna kapać woda z rurki na zewnątrz. To normalne? Co się dzieje z tą wodą? Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted Monday at 08:47 AM To zupełnie normalne – klimatyzator w trakcie chłodzenia zbiera wilgoć z powietrza i skrapla ją do zbiornika, z którego odprowadzana jest rurką na zewnątrz. W upalne dni ta woda może lecieć całkiem sporo. Ważne, żeby odpływ był dobrze zrobiony, bo jak coś się zapcha, to woda może wracać i kapać w mieszkaniu. U mnie wszystko działa bez zarzutu – jak chcesz, żeby ktoś dobrze to ogarnął, sprawdź tutaj: https://klimatyzacja-rzeszow.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted Tuesday at 11:59 AM Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy Proclimax - klimatyzacje Poznań , która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegółowe informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. Share this post Link to post Share on other sites
Ebin 0 Report post Posted Tuesday at 06:17 PM Nie mam pojęcia szczerze mówiąc Share this post Link to post Share on other sites