dexapini 0 Report post Posted Monday at 11:16 AM Hej, chcę kupić komorę chłodniczą do restauracji i zastanawiam się, na co zwrócić uwagę przy wyborze. Jakie macie doświadczenia? Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted Monday at 12:21 PM Cześć, wybór komory chłodniczej zależy głównie od wielkości lokalu i rodzaju produktów, które chcesz przechowywać. Ważne jest, żeby komora była energooszczędna i miała możliwość regulacji temperatury w zależności od potrzeb. Zwróć też uwagę na izolację i łatwość utrzymania czystości – to bardzo ważne w gastronomii. Polecam zajrzeć tutaj: https://aifoglassdoors.com/pl/produkty/komory-chlodnicze/, bo mają szeroką ofertę i pomagają dopasować rozwiązanie do konkretnych potrzeb. Jeśli to możliwe, wybierz komorę na wymiar – wtedy lepiej wykorzystasz dostępną przestrzeń w lokalu. Share this post Link to post Share on other sites
elroy.boyer 0 Report post Posted Monday at 03:44 PM Czy takie komory można wziąć również w leasing? Share this post Link to post Share on other sites