Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Elfweard

Ogromny problem z bezsennością

Recommended Posts

Mam ogromy problem z bezsennościa

Trwa ok 14lat

Teraz już mój organizm jest tak wykończony że płaczę z bezsilności

Potrafię nie spać po 3 noce i nawet nie zmruze oka w dzień

Jak zdaży mi się usnąć to tak jakbym wogole nie spała, mam myśli czy to sny całkiem realne

Czy ktoś z was poradził sobie z tak silna bezsennoscia?

Poproszę o porady

Wstaje do pracy 4:30 a od lutego będę pracować 3 h dłużej

Już chyba czas zacząć coś działać bo wykończę się

Podziwiam jak można męczyć się tyle lat z bezsenoscia i nic z tym nie zrobić, trzeba znieść przyczynę bezsenosci , wykluczyć choroby somatyczne , jeśli to psychika to terapia u psychoterpeuty .

https://loremvit.pl/produkt/dobry-sen/

Nie wiem czy miałeś styczność możę z tymi ziołami, ale jeśli nie to polecałbym wypróbować - u wileu osób taka terapia daje dobre rezultaty. 

A jakie suplementy stosowałaś do tej pory? Bo myślę, że z pomocą dobrych preparatów można poprawić jakość snu i ułatwić sobie zasypianie. Wiele pozytywów znaleźć można na temat suplementu o naturalnym składzie Calm Sleep z https://gloowi.pl/ . Wspiera od układ nerwowy, w żaden sposób nie uzależnia, nie otumania. Praktycznie każdy może go stosować, plusem jest także fakt, że reguluje poziom kortyzolu.