Elfweard 1 Report post Posted yesterday at 11:43 AM Mam ogromy problem z bezsennościa Trwa ok 14lat Teraz już mój organizm jest tak wykończony że płaczę z bezsilności Potrafię nie spać po 3 noce i nawet nie zmruze oka w dzień Jak zdaży mi się usnąć to tak jakbym wogole nie spała, mam myśli czy to sny całkiem realne Czy ktoś z was poradził sobie z tak silna bezsennoscia? Poproszę o porady Wstaje do pracy 4:30 a od lutego będę pracować 3 h dłużej Już chyba czas zacząć coś działać bo wykończę się Share this post Link to post Share on other sites
zatorski 2 Report post Posted yesterday at 01:05 PM Podziwiam jak można męczyć się tyle lat z bezsenoscia i nic z tym nie zrobić, trzeba znieść przyczynę bezsenosci , wykluczyć choroby somatyczne , jeśli to psychika to terapia u psychoterpeuty . https://loremvit.pl/produkt/dobry-sen/ Nie wiem czy miałeś styczność możę z tymi ziołami, ale jeśli nie to polecałbym wypróbować - u wileu osób taka terapia daje dobre rezultaty. Share this post Link to post Share on other sites
malwinA12 0 Report post Posted 23 hours ago W takim przypadku konieczna jest pomoc lekarza. W takim przypadku ryzykownie działać na własną rękę. Polecam porady lifestylowe na urodaiwdziek.pl Share this post Link to post Share on other sites
Czeko 0 Report post Posted 3 hours ago Nie wiem co na to poradzić Share this post Link to post Share on other sites