Dockson 0 Report post Posted 20 hours ago Witam, mam mala firme i szukam rozwiazania dla ksiegowej ktora chce pracowac z domu. Musi miec dostep do dokumentow i programu ksiegowego, ale zalezy mi zeby bylo to bezpieczne. Co polecacie? Nie znam sie na tym za bardzo... Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted 19 hours ago Witam, rozumiem problem bo sam przechodzilismy przez to w zeszlym roku. Najlepiej postawic na bezpieczny pulpit z vpn-em, zeby nikt nie mogl sie wlamac do danych. Znalazlem kiedys takie rozwiazanie: https://itsky.cloud/cart/bezpieczny-pulpit-ai/ i u nas dziala bez zarzutu. ksiegowa ma dostep tylko do tego co potrzebuje, dane sa chronione a ja moge spac spokojnie. warto tez pamietac o backupach i jakims 2-stopniowym logowaniu. nie ma co oszczedzac na bezpieczenstwie bo potem problemy moga byc duzo drozsze... Share this post Link to post Share on other sites
luettgen.eleanora 0 Report post Posted 18 hours ago Nigdy o takim rozwiązaniu nie słyszałam. Super Share this post Link to post Share on other sites