Elfweard 1 Report post Posted Tuesday at 09:05 AM Cześć wszystkim, orientuje się ktoś, ile mniej więcej trzeba zapłacić za stronę internetową? Nie chodzi mi o coś bardzo zaawansowanego, ale taką prostą stronę z ofertą i kontaktem. Czy ceny są bardzo różne w zależności od firmy? Share this post Link to post Share on other sites
zatorski 2 Report post Posted Tuesday at 10:22 AM Koszt strony to temat rzeka, bo zależy od wielu czynników. Prosta strona wizytówka może kosztować kilka tysięcy złotych, ale bardziej rozbudowane projekty idą już w dziesiątki tysięcy. Dużo zależy od tego, czy chcesz coś bardzo oryginalnego, czy wystarczy Ci szablon. Ja korzystałem z usług tej firmy: https://dziendobrypomorze.pl/pl/16_katalog-firm/63_internet-i-komputery/120_strony-www/326_smartbees.html i wszystko zależało od mojego budżetu. Warto zrobić sobie listę wymagań i pogadać z kilkoma firmami – wtedy porównasz oferty. Ale lepiej nie iść w najtańszą opcję, bo jakość często idzie w parze z ceną. Share this post Link to post Share on other sites