Guest Angelika31 Report post Posted April 28, 2014 Tak, warto się zarejestrować w Amronet. Zresztą to nic nie kosztuje i zajmuje mniej niż 5 minut. Póżniej pozostaje już tylko korzystać w wymiany walut bez spreadu. Zarejestrowałam się niedawno i otrzymałam super rabat, w ramach którego przez cały rok wymieniam z prowizją 0,1%. Bez żadnych innych opłat. Aż trudno uwierzyć, że można wymieniać walutę tak tanio... a jednak:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest anna-maria Report post Posted April 30, 2014 Ta promocja jest świetna:) Dodam jednak, że Amronet.pl urozmaica ofertę różnymi bonusami regularnie. Warto więc się zarejestrować. Share this post Link to post Share on other sites
Guest tolki Report post Posted May 2, 2014 Promocje i fantastyczna funkcjonalność. W Amronet.pl dokonuję transakcji szybko, łatwo i niedrogo. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gustek88 Report post Posted May 4, 2014 Kantor internetowy jest jedynym rozsądnym rozwiązaniem, jeśli ktoś musi stale wymieniać walutę, np. w związku z kredytem. Platforma Amronet.pl nawet poza promocjami oferuje świetne warunki. Share this post Link to post Share on other sites
Guest marek_kowalski Report post Posted May 8, 2014 W związku z tym, że Amronet.pl ma bardzo dobre kursy EUR, jak ktoś ma pożyczkę w tej właśnie walucie powinien skorzystać. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Łukasz Report post Posted May 9, 2014 Tym bardziej, że w Amronet.pl można negocjować kurs! Świetny kantor. Share this post Link to post Share on other sites
Guest grzegorz.p Report post Posted May 10, 2014 Wszystko się zgadza. Kiedy ja zadzwoniłem do biura Amronet zostałem obsłużony bardzo uprzejmie. Negocjowanie kursy oczywiście się powiodło. Share this post Link to post Share on other sites
Guest jurek.c Report post Posted May 14, 2014 Podoba mi się, że w Amronet.pl mogę wybrać najlepszy dostępny kurs i wtedy transakcja jest realizowana od razu. Przelew też błyskawicznie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest zofjja Report post Posted May 17, 2014 W rzeczy samej: platforma Amronet działa wyjątkowo sprawnie. Nawet przelew otrzymałam szybciej niż się spodziewałam:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Teresa Report post Posted May 21, 2014 Należy się też pochwała za rzetelność: każda transakcja zostaje potwierdzona e-mailem od Amronet, wypłata na konto również, a żeby jej dokonać, trzeba użyć jednorazowego kodu SMS. To gwarantuje bezpieczeństwo. Share this post Link to post Share on other sites
Guest radek.wislocki Report post Posted May 22, 2014 Wiarygodność 100%. Mam pełne zaufanie do kantoru Amronet. Wymieniam tam od ponad roku, więc można powiedzieć, że jestem stałym klientem. W tym czasie, dzięki Amronet.pl zaoszczędziłem już sporo pieniędzy:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Rafal Report post Posted May 28, 2014 Moje zaufanie do kantoru Amronet wzbudził przede wszystkim sympatyczny kontakt z obsługą. W godzinach pracy można zadzwonić, chętnie i wyczerpująco odpowiadają na wszelkie pytania. W ten sposób można także negocjować kurs wymiany:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dorota Report post Posted June 3, 2014 To zdecydowanie duży plus, że można porozmawiać z człowiekiem. Ostatnio gdy musiałam kupić większą ilość EUR dzwoniłam właśnie do biura Amronet.pl i był to bardzo pozytywny kontakt. Negocjowanie kursu przebiegło szybko i bezproblemowo. Przy okazji dopytałam o kilka spraw:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest szczodry Report post Posted June 5, 2014 Dzięki temu kantor Amronet jest bardziej wiarygodny. Kontakt z kompetentną obsługą Amronet.pl na pewno przekona niejednego sceptyka, który nigdy nie korzystał w wymiany walut online. Jeśli ktoś nie jest przekonany do transakcji przez Internet, polecam zadzwonić, choć informacje na stronie mówią już wiele i zapewniam, że są w 100% uczciwe i aktualne. Share this post Link to post Share on other sites
Guest włodi33 Report post Posted June 17, 2014 To rzetelny kantor po prostu. Amronet jest jednym z niewielu w Internecie, gdzie można negocjować kurs, a promocje są długotrwałe. Co prawda nie mam kredytu w walucie, ale wymieniam za ich pośrednictwem kiedy sezonowo zarabiam w Holandii. Świetnie na tym wychodzę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Pauli Report post Posted June 18, 2014 Mam podobną sytuację. Amronet się sprawdza:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jakubo Report post Posted June 24, 2014 Prawdę powiedziawszy bardziej ufam kantorom internetowym niż stacjonarnym. Lubię też komfort, a dzięki wymianie walut online nie muszę już nigdzie chodzić z gotówką. W Amronet.pl dosyć często kupuję EUR i jestem na maxa zadowolony, bo kursy są nieporównywalnie lepsze niżeli na mieście. Share this post Link to post Share on other sites
Ekant 0 Report post Posted June 24, 2014 Ja korzystam z walutomatu od 2 lat i wszystko zawsze wszystko przechodziło sprawnie. Share this post Link to post Share on other sites
kreda 0 Report post Posted June 25, 2014 Korzystam ale częściej z takiego stacjonarnego! po znajomości mam lepsze kursy:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ambroż Report post Posted June 28, 2014 Nie do końca wierzę, a nawet jeśli, to nie każdy ma znajomości. Ja korzystam z Amronetu (kantor internetowy) , gdzie wszyscy klienci traktowani są równo. Po atrakcyjnym kursie i bez spreadu pieniądze wymieniają tak samo przedsiębiorcy jak i indywidualne osoby, niezależnie od kwoty:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mogolongo Report post Posted June 29, 2014 Wymiana walut przez Internet nie wydaje się już niczym dziwnym. Coraz więcej osób z tego korzystam i większość się już do tego przekonała. Trzeba wybrac kantor, który nam najbardziej odpowiada. Ja jestem w zupełności zadowolony z Amronet. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Hania Report post Posted July 1, 2014 To jest dobry kantor, mój maż regularnie kupuje w Amronet EUR na firmę, ja też czasem korzystam z platformy, kiedy np. jadę do rodziny za granicę. Bardzo wygodnie dzięki Amronet.pl wymieniamy teraz pieniądze i naprawdę niedrogo. Share this post Link to post Share on other sites
Guest matylda Report post Posted July 5, 2014 Amronet pomaga mi w kontrolowaniu domowego budżetu, bo koszty transakcji znam z góry, wszystko mogę zaplanować. Zawsze jest też taniej niż w stacjonarnych. Share this post Link to post Share on other sites
Guest ANETA33A Report post Posted July 7, 2014 Kantor online? Świetna sprawa - korzystam z wygodnej i taniej platformy AMRONET. Share this post Link to post Share on other sites
Guest nemo Report post Posted July 8, 2014 Bardzo nowoczesna jest ta platforma , dopracowana po ostatni detal. Właśnie dlatego najchętniej korzystam z Amronet.pl. Oczywiście też oszczędzam kasę. Share this post Link to post Share on other sites