vixa 0 Report post Posted December 20, 2013 Czy korzystał ktoś z forumowiczów z kantoru, który wymiania walutę przez internet? Jeżeli tak to proszę o informację, który z ekantorów jest dobry, który jesteście w stanie polecić? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Paul Report post Posted December 20, 2013 Ja korzystam z KantorOnline, który pomaga mi przy spłacie kredytu. Mają bardzo dobre warunki. Zresztą co ja będę pisał... Sam poczytaj: https://kantoronline.pl/oferta/splacasz-kredyt. Fajny jest ten automatyczny system spłat ratalnych, ale najistotniejszy i tak jest dla mnie kurs. Najlepiej też przedzwonić i pogadać, może uda się coś utargować . Share this post Link to post Share on other sites
Rasta 2 Report post Posted December 20, 2013 hmmm.. podana strona nie istnieje... przekierowuje na główną. Share this post Link to post Share on other sites
praed 0 Report post Posted December 22, 2013 Ja korzystam z tych kantorów, które w danym momencie mają najniższe kursy Zawsze sprawdzam w porównywarce strefawalut.pl, jak w danym momencie wygląda sytuacja i na tej podstawie podejmuję decyzję, z którego serwisu skorzystać Share this post Link to post Share on other sites
Guest Paul Report post Posted December 23, 2013 hmmm.. podana strona nie istnieje... przekierowuje na główną. A wszystko przez jedną małą kropkę na końcu linka... https://kantoronline.pl/oferta/splacasz-kredyt - teraz powinno być OK . Dajcie znać czy pomogłem . Share this post Link to post Share on other sites
vixa 0 Report post Posted December 24, 2013 Ja korzystam z KantorOnline, który pomaga mi przy spłacie kredytu. Mają bardzo dobre warunki. Zresztą co ja będę pisał... Sam poczytaj: https://kantoronline.pl/oferta/splacasz-kredyt. Fajny jest ten automatyczny system spłat ratalnych, ale najistotniejszy i tak jest dla mnie kurs. Najlepiej też przedzwonić i pogadać, może uda się coś utargować . O to mi chodziło! Dzięki! Weeeesołych Świąt wszystkim! Share this post Link to post Share on other sites
happygirl 0 Report post Posted January 10, 2014 O fajnie, też szukałam kantoru internetowego to zajrzę na tą stronkę, żeby porównać kursy Share this post Link to post Share on other sites
marek20 0 Report post Posted January 11, 2014 Ja wymieniam już walutę jedynie przez Internet poprzez platformę http://www.amronet.pl/. Bardzo dobry kantor online - szczególnie dla osób, które wymieniają walutę internetowo pierwszy raz. Bardzo przyjazna, czytelna strona Share this post Link to post Share on other sites
Guest pablo Report post Posted January 13, 2014 Zarejestrowałem się w Amronet.pl mniej więcej rok temu i rzeczywiście kantor cały czas trzyma poziom. Przebywałem wtedy w UK i dowiedziałem się, że mogę nie przepłacać za przelewy z zagranicy na polskie konto PLN dzięki temu, że dokonam przewalutowania bez ingerencji banku w kantorze internetowym. Już za pierwszymrazem odniosłem pozytywne wrażenie, bo nie dość że kursy były i są korzystne, mile zaskoczyła mnie szybkość przewalutowania. Tak, jak wspomniał forumowiczpowyżej, stronka czytelna, łatwa w obsłudze. Share this post Link to post Share on other sites
Guest TyTus Report post Posted January 18, 2014 Owszem, na www.amronet.pl rzeczywiście warto wymieniać, bo jest to bezpieczna, uczciwa platforma, gdzie do przewalutowania oraz wypłaty dochodzi szybko i bez zbędnych opłat- 0,2% prowizji i to wszystko. Share this post Link to post Share on other sites
Guest filuś36 Report post Posted January 20, 2014 Również polecam Amronet. W sumie dzięki tej platformie przekonałam się wreszcie do kantorów internetowych. Już po dokonaniu pierwszej transakcji zaobserwowałam, że rata kredytu wyrażnie się zmniejszyła, pomyślałam wtedy, że skoro w ciągu miesiąca oszczędzam ponad 50 zł, przez okres 29 lat (tyle jeszcze zostało mi do spłaty) uzbiera się konkretna sumka, zdałam sobie tym samym sprawę, ilepieniędzy by przepadło, gdybym kupowała CHF w tradycyjnym kantorze. Podoba mi się także sama strona www.amronet.pl: wiele ciekawych informacji można przeczytać, czytelny, przejrzysty układ, funkcjonalność wręcz idealna. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Krystyna Report post Posted January 22, 2014 Mojej pierwszej transakcji walutowej przez Internet dokonałam właśnie za pośrednictwem Amronet.pl i przekonałam się, że wymiana waluty online to fantastyczna możliwość Jestem teraz ich stałą klientką. Share this post Link to post Share on other sites
Guest agata Report post Posted January 28, 2014 Pierwsza platforma wymiany walut, z której obsługą nie miałam najmniejszych problemów, jasne zasady- dlatego też polecam AMRONET. Share this post Link to post Share on other sites
lothos 0 Report post Posted January 29, 2014 Amronet jest najlepszy, dlatego korzystam tylko z jego usług. Share this post Link to post Share on other sites
Guest lusia Report post Posted January 29, 2014 Owszem, amronet.pl to dobry, rzetelny, kantor. Nowoczesny, wychodzi naprzeciw oczekiwaniom klienta. Share this post Link to post Share on other sites
Guest bogdan Report post Posted February 6, 2014 Także w Amronet wymieniam i zauważam wyrażne korzyści. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gabi Report post Posted February 8, 2014 To fakt, że opłaca się w Amronet, bo pobierają tylko jedną, stałą i niską opłatę- 0,2%. Share this post Link to post Share on other sites
bartosz-rompala 0 Report post Posted February 10, 2014 ja ostatnio zauważyłem że w ofercie ALiorSYnc pojawił się kantor, ale jeszcze nie korzystałem Share this post Link to post Share on other sites
Guest natan Report post Posted February 10, 2014 Jeśli chodzi o wymianę walut, banki tudzież bankowe kantory jakoś mnie nie przekonują (kojarzy mi się to z marnym kursem narzucanym z góry). Amronet (platforma wymiany walut) przedkłada natomiast elastyczne warunki. Jeśli najlepszy, dostępny kurs mi się nie podoba, proponuję własny, albo dzwonię do biura, celem negocjacji- szansę są naprawdę duże, ja po średnim FOREX dokonałem po takim zabiegu transakcji całkowicie bezproblemowo. Plus także za to, że zanim klient się zdecyduje wszystko można precyzyjnie przeliczyć na stronie www.amronet.pl. Udostępniony jest tam tzw. kalkulator walut. Dokładnie wylicza, ile dostaniesz :na rękę". Share this post Link to post Share on other sites
Guest Małgośka Report post Posted February 14, 2014 Warto w Amronecie. Po pierwsze strona www.amronet.pl działa super sprawnie, a więc przewalutowanie następuje błyskawicznie. Po drugie, zaoszczędzić można sporo- kilkadziesiąt zł na każdej racie, finalnie daje konkretny zysk:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest monia Report post Posted February 16, 2014 Porządny, niedrogi kantor, dla kredytobiorców w sam raz. Ja też jestem w Amronecie. Share this post Link to post Share on other sites
JakiKantor 0 Report post Posted February 17, 2014 Jeżeli o kantorach online mowa - będziemy bardzo wdzięczni za wypełnienie ankiety dotyczącej wymiany walut przez internet. Z góry dziękujemy za pomoc Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marcin Report post Posted February 19, 2014 Wypełniłem:) A co do Kantoru Amronet.pl- polecam, firma ma dobrą ofertę i się rozwija. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Borek Report post Posted February 21, 2014 W kantorze Amronet można skorzystać z bardzo fajnej opcji wymiany waluty po kursie własnym- bardzo korzystnie można na tym wyjść. Ja często wystawiam swoją ofertę na giełdę w Amronecie i zawsze transakcja dochodziła do skutku, przy czym nie czekałem nigdy dłużej niż parę dni. Po kursie najlepszym, dostępnym przewalutowanie jest od razu natomiast:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marta Report post Posted February 22, 2014 Podoba mi się taka elastyczność w Amronet.pl . Ludzie mają różne potrzeby, a oni się z tym naprawdę liczą. Share this post Link to post Share on other sites