zatorski 2 Report post Posted September 17 Ból jest głównie jak chodzę, w śródstopiu, chyba na całej szerokości. Zaczął się w sobotę i wówczas miałem wrażenie, że to efekt zbyt mocno zawiązanego buta przez 8h jazdy samochodem i wcześniej 1-2 dni jazdy rowerem z tak ściśniętym butem (ale możliwe, że to tylko spotęgowało tylko kontuzję z kilku dni biegania). Po rozluźnieniu sznurówek zelżał, a przez następne dni zanikał, choć był obecny rano, to po chwili rozchodzenia zmniejszał się do ledwie zauważalnego. Dałem sobie spokój z bieganiem, ale wczoraj musiałem podbiec dosłownie kilkaset metrów truchtem i w nocy znowu mnie obudził i dziś rano znowu jest obecny na tyle, że kuśtykam. Pytanie, czy to może być pęknięta jakaś kość śródstopia? Jeśli tak, to czy to się ładuje w gips? Ile trwa taka rekonwalescencja? Jeśli nie, to jaka inna kontuzja ma podobne objawy? Ogólnie szukam również przychodni zdrowia w Niepołomicach, do której mogę udać się z problemem. Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted September 17 Brzmi, jak zapalanie rocięgna podeszwowego. Ale najlepiej idź do fizjoterapeuty, żeby się upewnić. Ewentualnie do ortopedy. Jeśli chcesz dostać się szybko, najlepiej wybrać się na konsultację prywatnie: https://rcmniepolomice.pl/ W Niepołomicach polecam udanie się do tej przychodni. Share this post Link to post Share on other sites
marvin.frederique 0 Report post Posted September 22 polecam poszukac na znanylekarz.pl Share this post Link to post Share on other sites
cindy08 0 Report post Posted Monday at 01:25 PM Jedną z największych zalet, jakie oferują nowoczesne przychodnie online, jest szeroki dostęp do specjalistów z różnych dziedzin medycyny. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz porady internisty, dermatologa, kardiologa czy pediatry, z łatwością znajdziesz odpowiedniego specjalistę i to bez konieczności długiego oczekiwania na wizytę. _________________________________ Nowoczesne przychodnie online cieszą się coraz większą popularnością wśród pacjentów. Dlaczego? Share this post Link to post Share on other sites