zatorski 2 Report post Posted July 5 Szanowni Państwo, jak należy postąpić, aby "dostać się" jako wspólnik i członek zarządu do swojej spółki w "S-24" w przypadku, gdy utraciło się całkowicie dostęp do danych podanych przy zakładaniu spółki (nie ma możliwości odzyskania dostępu do maila który był podany przy rejestracji spółki). Na infolinii powiedziano mi, że w takim celu należy utworzyć sobie nowy profil i przepisać umowę spółki i ją podpisać. Tylko czy wtedy nie powstanie nam nowa spółka ? Będę wdzięczna za wskazówki. Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted July 5 Nie powstanie nowa spółka, tworzy się po prostu nowy profil przedsiębiorstwa, ale tylko ponowne podpisanie umowy spółki daje możliwość działania z wnioskami. Natomiast tej umowy z nową datą nie zgłaszałam do KRS. Zrobiłam tak, po uzyskaniu na infolinii porady jak działać, gdy z uwagi na zbyt wiele czynności, profil spółki został zablokowany przez system… W Lexliber jest spory dział dotyczący prawa gospodarczego i handlowego https://lexliber.pl/prawo-gospodarcze-i-handlowe Od siebie polecam się zapoznać. Share this post Link to post Share on other sites