Waldi 1 Report post Posted November 22, 2013 Fajnie, ze ludzie chca sie dzielic swoimi umiejetnosciami i wiedza za darmo z innymi. Tak wlasnie robi akademia psychologii sukcesu - slyszeliscie o tym? Share this post Link to post Share on other sites
Malfoy 20 Report post Posted November 22, 2013 Ludzie są szczęśliwi robiąc to co lubią. I nie potrzebują do tego psychologii sukcesu, tytułu magistra czy też doktoratu bo po prostu będąc szczęśliwym mają MBA głęboko w d*pie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest tunia Report post Posted January 5, 2015 Wątpię, żeby ktokolwiek robił coś tak całkiem bezinteresownie. Aczkolwiek poruszyłeś ciekawy temat. Przypomina mi to trochę terapię z life coachingu, na którą chodziłam do gabinetu Izabeli Kielczyk. To adres ich strony: www.psychoterapia-kielczyk.pl. Prowadzi ją pani psycholog, Izabela Kielczyk. Terapia ta okazała się bardzo przydatna, bo już po kilku wizytach nauczyłam się patrzeć na swoje życie z nieco innej perspektywy, a to pozwoliło mi dostrzec rzeczy, których wcześniej nie zauważałam. Dzięki temu również udało mi się zmienić niektóre nawyki, a przede wszystkim nauczyłam się wytrwałości w dążeniu do celu. Oczywiście nie stało się tak od razu, ale umiejętności, jakich nauczyłam się w czasie terapii pozwoliły mi póżniej wprowadzać zmiany w życiu. Gdyby ktoś miał ochotę, to gabinet znajduje się w Warszawie, przy ulicy Gocławskiej 11. Share this post Link to post Share on other sites
NeoHos 0 Report post Posted January 7, 2015 Też miałem styczność z takim darmowym szkoleniem. ,,Umysł Milionera'' prowadzone przez Szkoła Inwestowania. Faktycznie było za darmo. Podziałało troche motywacyjnie ale za mało szczegółów. Celowo nie rozwijał pewnych wątków żeby pobudzić ciekawość. Każdy z uczestników dostał formularz, na którym był podpunkt do zaznaczenia czy jest się zainteresowanym konsultacją. Równiez darmowa, ale coś mi się wydaje, że tam zaczyna się zabawa na tym spoktaniu i zaczyna się sprzedaż. Share this post Link to post Share on other sites
mmkaj 0 Report post Posted January 9, 2015 Jest generalnie wiele ksążek poruszających tematykę sukcesu itd. Ale tylko nieliczni go odnoszą. Coś jeszcze musi o nim decydować. Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted February 16, 2015 niezla sprawa Share this post Link to post Share on other sites
Majtur 0 Report post Posted March 2, 2015 Poczytajcie takiego harva ekera, roberta kiyuosaki i innych tych amerykański speakerów, motywatorów, ludzi sukcesu Share this post Link to post Share on other sites