Mr BOB 3 Report post Posted September 21, 2012 WBK jest chyba pierwszym z banków, który zaczął uczciwie podchodzić do kwestii oprocentowania kredytów na karcie kredytowej. Wiadomo, zwykle oprocentowanie poza okresem bezodsetkowym sięga ponad 20 procent, co w ogóle stawia takie produkty w gronie najdroższych rozwiązań. W WBK też oprocentowanie wynosi ponad 20 procent, jest jedno "ale". Wystarczy dogadać się z bankiem, że chce się rozłożyć zadłużenie z karty na raty (od 3 do 24 rat), by oprocentowanie spadło do 11 procent. Wszystko dotyczy kart w wersji silver. Share this post Link to post Share on other sites
badamm 0 Report post Posted June 7, 2013 Hmm, BZWBK dzwoni do mnie do miesiąc z propozycją karty kredytowej, czy kredytu, jednak nie do końca jestem przekonany... Rozpatrzę tą kwestię, jak będę potrzebował większej ilości gotówki... ;-) Share this post Link to post Share on other sites
elixir 0 Report post Posted June 7, 2013 Hmm, BZWBK dzwoni do mnie do miesiąc z propozycją karty kredytowej, czy kredytu, jednak nie do końca jestem przekonany... Rozpatrzę tą kwestię, jak będę potrzebował większej ilości gotówki... ;-) To chyba kazdy bank tak ma. Ja miałem na końcie w Pekao i w PKO trochę więcej gotówki niż zwykle to dzwonili do mnie co parę tygodni z różnymi propozycjami. Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted June 27, 2013 Ja mam w BZWBK i jest spokój Brałem u nich tylko kredyt na mieszkanie dla młodych i mam też konto ale nie nękają mnie niczym na szczęście Share this post Link to post Share on other sites
Meksyk 0 Report post Posted October 24, 2013 Co myślicie o tym co reklamuje teraz BZ WBK - chodzi o kredyt z bonusem, dzięki któremu można obniżyć prowizję kredytu? Share this post Link to post Share on other sites