Guest Daniela Report post Posted October 30, 2013 Hej. Słuchałam ostatnio audycji radiowej i co mnie zaskoczyło, to fakt, że w tym banku udzielają pożyczek na święta i nie sprawdzają biku - taki niby prezent ??? Przecież żaden bank nie udziela pożyczek bez sprawdzania biku - no chyba że się mylę ??? Słyszeliście o tej śmiesznej akcji ?? Co jeszcze wymyślą? Podejrzewam, że ludzie pójdą po pożyczki bo wiadomo, że każdy na święta potrzebuje dodatkowych środków i zrobią porządną selekcję!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Meksyk 0 Report post Posted October 30, 2013 Być może jakiś chwyt marketingowy - zresztą niedozwolony bo to banki sprawdzają BIK - chyba, że się przesłyszałaś? Być może chodziło o inny bank a raczej parabank. Tutaj jest sprawdzona pożyczka na święta z BIK - zobaczcie jakie mają oferty bez wychodzenia z domu. Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted October 31, 2013 Banki powinny korzystać z takich rozwiązań jak BIK w celu oceny zdolności kredytowej. Jeśli tego nie robią jest to niestosowanie się do praktyk zalecanych przez rekomendacje T odnośnie zarządzania ryzykiem kredytowym. Ja osobiście nie słyszałem o takiej promocji świątecznej w Banku Pocztowym. Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted October 31, 2013 Wszystkie banki sprawdzają w BIK (chyba tylko Credit Agricole przymyka na to oko, w sumie za czasów Lucasa tak robili, teraz mogą mieć mocniejsze kryteria oceny). Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted November 2, 2013 Quote W banku pożyczka bez BIK? Czy to możliwe? Nie, to niemożliwe. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Adam Report post Posted November 27, 2013 Witam, proszę o informację, czy w Credit Agricole sprawdzają KRD?? Chodzi mi czy w centrum akceptacji to sprawdzają, jak już wcześniej decyzja była pozytywna. Share this post Link to post Share on other sites
Guest mimuu Report post Posted July 10, 2014 Nie możliwe - sprawdżcie na Pożyczki Kasiasto - tam macie oficjalne pożyczki bez BIK. Share this post Link to post Share on other sites
olitras 0 Report post Posted November 3, 2018 czesc Share this post Link to post Share on other sites
baswiczz 0 Report post Posted November 22, 2018 czesc Share this post Link to post Share on other sites
AlojzBrzoza 0 Report post Posted March 16, 2023 No ja bardzo chciałbym móc ziać taką pożyczkę bez BIK, bo w moim przypadku inaczej byłyby większe problemy... Share this post Link to post Share on other sites