Guest Daniela Report post Posted October 30, 2013 Hej. Słuchałam ostatnio audycji radiowej i co mnie zaskoczyło, to fakt, że w tym banku udzielają pożyczek na święta i nie sprawdzają biku - taki niby prezent ??? Przecież żaden bank nie udziela pożyczek bez sprawdzania biku - no chyba że się mylę ??? Słyszeliście o tej śmiesznej akcji ?? Co jeszcze wymyślą? Podejrzewam, że ludzie pójdą po pożyczki bo wiadomo, że każdy na święta potrzebuje dodatkowych środków i zrobią porządną selekcję!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Meksyk 0 Report post Posted October 30, 2013 Być może jakiś chwyt marketingowy - zresztą niedozwolony bo to banki sprawdzają BIK - chyba, że się przesłyszałaś? Być może chodziło o inny bank a raczej parabank. Tutaj jest sprawdzona pożyczka na święta z BIK - zobaczcie jakie mają oferty bez wychodzenia z domu. Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted October 31, 2013 Banki powinny korzystać z takich rozwiązań jak BIK w celu oceny zdolności kredytowej. Jeśli tego nie robią jest to niestosowanie się do praktyk zalecanych przez rekomendacje T odnośnie zarządzania ryzykiem kredytowym. Ja osobiście nie słyszałem o takiej promocji świątecznej w Banku Pocztowym. Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted October 31, 2013 Wszystkie banki sprawdzają w BIK (chyba tylko Credit Agricole przymyka na to oko, w sumie za czasów Lucasa tak robili, teraz mogą mieć mocniejsze kryteria oceny). Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted November 2, 2013 W banku pożyczka bez BIK? Czy to możliwe? Nie, to niemożliwe. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Adam Report post Posted November 27, 2013 Witam, proszę o informację, czy w Credit Agricole sprawdzają KRD?? Chodzi mi czy w centrum akceptacji to sprawdzają, jak już wcześniej decyzja była pozytywna. Share this post Link to post Share on other sites
Guest mimuu Report post Posted July 10, 2014 Nie możliwe - sprawdżcie na Pożyczki Kasiasto - tam macie oficjalne pożyczki bez BIK. Share this post Link to post Share on other sites
olitras 0 Report post Posted November 3, 2018 czesc Share this post Link to post Share on other sites
baswiczz 0 Report post Posted November 22, 2018 czesc Share this post Link to post Share on other sites
AlojzBrzoza 0 Report post Posted March 16, 2023 No ja bardzo chciałbym móc ziać taką pożyczkę bez BIK, bo w moim przypadku inaczej byłyby większe problemy... Share this post Link to post Share on other sites