Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Guest Daniela

W banku pożyczka bez BIK? Czy to możliwe?

Recommended Posts

Guest Daniela

Hej. Słuchałam ostatnio audycji radiowej i co mnie zaskoczyło, to fakt, że w tym  banku udzielają pożyczek na święta i nie sprawdzają biku - taki niby prezent ??? Przecież żaden bank nie udziela pożyczek bez sprawdzania biku - no chyba że się mylę ??? Słyszeliście o tej śmiesznej akcji ?? Co jeszcze wymyślą? Podejrzewam, że ludzie pójdą po pożyczki bo wiadomo, że każdy na święta potrzebuje dodatkowych środków i zrobią porządną selekcję!!!!

Banki powinny korzystać z takich rozwiązań jak BIK w celu oceny zdolności kredytowej. Jeśli tego nie robią jest to niestosowanie się do praktyk zalecanych przez rekomendacje T odnośnie zarządzania ryzykiem kredytowym. Ja osobiście nie słyszałem o takiej promocji świątecznej w Banku Pocztowym.

Guest Adam

Witam, proszę o informację, czy w Credit Agricole sprawdzają KRD?? Chodzi mi czy w centrum akceptacji to sprawdzają, jak już wcześniej decyzja była pozytywna.

Guest mimuu

Nie możliwe - sprawdżcie na Pożyczki Kasiasto - tam macie oficjalne pożyczki bez BIK.