Guest Zuzannka Report post Posted February 16, 2018 W netbomb.pl wszystko mi działa jak trzeba. Czasem można upolować jakieś zniżki, ale i tak ceny mają bardzo przystępne. Share this post Link to post Share on other sites
toczan 0 Report post Posted March 7, 2018 A może już nawet 8 lat na Hekko, na różnych kontach? I dodam, że to jedyny serwer, na jakim wytrzymaliśmy przez te lata. Działa niezawodnie, nie sprawia żadnych problemów. Share this post Link to post Share on other sites
jakubsmall 0 Report post Posted October 7, 2018 Hostingów jest wiele do wybrania i korzystania, nawet takie popularne są spoko ale bardziej bym radził się zastanowić nad dobrze zrobioną stroną, jeśli nie ma się warsztatu to nawet dobrze osadzona strona ale na jakimś szablonie no nie ma szans żeby się ostać dlatego ja bym jednak polecił specjalista wordpress zawszę to wtedy człowiekowi łatwiej. Poza tym tacy popularni chyba najtańszą opcją są jeżeli chodzi o hosting. Chociaż wiem że chłopaki z linku tez pomogą na pewno Share this post Link to post Share on other sites
waxxx 0 Report post Posted November 17, 2018 Jakubsmall ma rację z tym, że hostingów jest wiele do wyboru. Dla mnie ważne było przy wyborze, by hosting był dobry przy tym tani i szybki żeby strona nie zawieszała się i działała sprawnie. Wybór hostingu to nie tak "hop siup" jak to mówią, powinniśmy się zastanowić i jeśli jakaś oferta nas zainteresuje skorzystajmy z kilku dni darmowego testowania. Hosting jest mega ważny. Kolega kiedyś kupił najtańszy hosting i za chwilę miał ataki hackerów na stronie :/ chyba nie o to chodzi. Zwracajcie też uwagę na pojemność serwera, bo im większy tym lepiej takie moje zdanie Share this post Link to post Share on other sites
kerks 0 Report post Posted March 3, 2019 Firehost - polecam działanie z nimi. Niezawodnie, solidnie, w niskiej cenie, z darmowym testem. Jak dla mnie - usługa pierwsza klasa. Testujcie. Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted January 24, 2020 Ja swój hosting jak i pocztę email z domeną mam wykupione w firmie https://zenbox.pl/poczta-email-bez-reklam-spamu/ i wam też polecam. Obsługa jest dobra, macie do dyspozycji nielimitowaną ilość kont email o wielkości 5GB każde. No i spamu nie ma co się zdarza na innych pocztach. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted January 26, 2020 Poczytaj o takiej współpracy www Znalezienie dobrej firmy outsourcingowej to rozwiązanie problemów informatycznych, zwłaszcza dla początkującej firmy płynne wdrażanie projektów to duże wsparcie. Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 1 Report post Posted January 29, 2020 Przede wszystkim stabilny. Bardzo dobrą ofertę hostingów o niezawodnym działaniu oferuje kru.pl. U nich też możesz wykupić certyfilat ssl https://www.kru.pl/ssl.php . Taki certyfikat zwiększa wiarygodność strony, podnosi jej bezpieczeństwo a także ma pozytywny wpływ na pozycje w Google. Warto rozważyć taką opcję. Na stronie firmy znajdziesz więcej szczegółów dotyczących oferty. Share this post Link to post Share on other sites
miriam 0 Report post Posted February 8, 2023 Można także skorzystać ze świetnej promocji u Forpsi. Mają teraz zniżkę na Webhosting Easy, który daje nam aż 100 GB przestrzeni na stronę. Możecie to mieć już za 5 zł miesięcznie. Więcej informacji znajdziecie na tej stronie: https://www.forpsi.pl/webhosting/easy/ . Share this post Link to post Share on other sites