Mr BOB 3 Report post Posted September 21, 2012 W niektórych rejonach kraju dość popularny, w innych nieznany. To internetowa odnowa Wielkopolskiego Banku Spółdzielczego. Ostatnio wprowadzili ciekawą opcję na lokaty, oprocentowaną na 9 procent w skali roku.Lokatę można założyć maksymalnie na dwa lata, nie może być wyższa niż 10 tysięcy złotych, dodatkowo bank wymaga, by założyć w nim także konto osobiste. Minus jest taki, że oferty nie mozna powielic, to znaczy przedłuzyc lokaty o kolejne dwa miesiące albo w ogóle - założyć ponownie po jakimś czasie. Share this post Link to post Share on other sites
alloe 0 Report post Posted October 17, 2013 Bank ten bardzo malo pieniędzy przeznacza na reklamę... w ogóle jest to w mojej ocenie bardzo mało znany bank. Share this post Link to post Share on other sites
Hireek 0 Report post Posted October 17, 2013 Ciekawe, też miałem z tym problem. Kurde Share this post Link to post Share on other sites
NeoHos 0 Report post Posted December 11, 2014 Jak sama nazwa wskazuje dominuje w Województwie Wielkopolskim i jak patrzyłem na główną stronę neobanku to placówki i bankomaty można znależć głównie na wschodzie polski. Pochodzę z Płocka i tam też na krótką chwilę dotarł. Zgodzę się, że faktycznie reklam jakoś nie widać zbytnio Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted September 2, 2016 Mają czasem fajne lokaty, ale po upadku SK Banku, mam nieco ograniczone zaufanie do banków spółdzielczych. Share this post Link to post Share on other sites