Ewelina Pasieka 0 Report post Posted September 11, 2023 Gdzie najlepsze warunki leasingu, na co zwaracac uwage ? Share this post Link to post Share on other sites
bajka 0 Report post Posted September 12, 2023 Pytanie jakie auto chcesz kupic, jaki model Cie interesuje? Z dobrej polki cenowej to volvo sie oplaca, bo porownywalne modele innych marek to miesiecznie kolo 1500 wiecej. A np w Lublinie masz teraz leasing 107 na 35 - sprawdz sobie, bo auta z pelnym wyposazeniem bezpieczenstwa, przyciskami on call, poleasingowe ale po odnowieniu i pelnym przegladzie i kontroli wiec jak nowki Share this post Link to post Share on other sites
casimir17 0 Report post Posted September 29, 2023 Kalkulator rat leasingowych dla samochodów osobowych i dostawczych to narzędzie, które pozwala na symulację realnych warunków finansowych, jakie oferują krajowe firmy leasingowe na leasing operacyjny samochodów nowych oraz używanych. Mówiąc inaczej to kalkulator opłat leasingowych dotyczących samochodu osobowego lub dostawczego. Korzystaliście? ____________________________________ Kalkulator leasingowy Share this post Link to post Share on other sites
toczan 0 Report post Posted October 10, 2023 Zapytaj Filipa o finansowanie - https://leasing24.poznan.pl/ Ogarnie to wam na sensownych warunkach. Znam ten temat od środka. Dostałem finansowanie na wiekowe auto przy nowej działalności. Wystarczył wkład własny. Plus taki, że on pomagali nie tylko na etapie zdobywania środków na finansowanie, ale również później, nawet po zawarciu umowy. Masz problem, dzwonisz i uzyskujesz pomoc. Tak to powinno wyglądać. Share this post Link to post Share on other sites
foczka 0 Report post Posted January 25 A ja się właśnie zastanawiam nad wyborem konkretnego modelu samochodu. Widziałam, że bardzo dużo propozycji ma w swojej ofercie dealer Technotop: https://technotop.pl/ . Są to samochody marki KIA. Co myślicie o takich autach? Share this post Link to post Share on other sites
Paczek 0 Report post Posted March 26 Bierz to co się Tobie podoba a nie podejmuj decyzji na podstawie tego co myślą inni:-) Share this post Link to post Share on other sites
Konrad93 0 Report post Posted April 18 Powiedz coś więcej na temat swoich planów leasingowych to podpowiemy coś dokładniej. Share this post Link to post Share on other sites