Elfweard 1 Report post Posted December 21, 2022 Szukam taniej drukarni w Łodzi, aczkolwiek może byc to również drukarnia internetowa. Do wydrukowania wizytówek i ulotek do firmy. Share this post Link to post Share on other sites
zatorski 2 Report post Posted December 21, 2022 Dobrze jest skorzystać z usług drukarni Fingerprint (niedroga drukarnia Łódź, z której usługi już kilka razy korzystałem). Najlepsza drukarnia w jakiej do tej pory drukowałem a drukowałem w wielu z uwagi na charakter mojej pracy ( muszę co jakis czas wydrukować spory plik wizytówek oraz ulotek). Bardzo dobre ceny. Świetna jakość, dużo formatów i gramatur. Przy zamówieniach nie muszę z nikim dyskutować, przypominać się etc. wszystko wyklikuję i zawsze jest na czas. Nie miałem do tej pory opóźnień z ich strony. Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted December 21, 2022 Taka drukarnia to na pewno jest świetny biznes. Warto się tym wszystkim zainteresować. To jest doskonała opcja, jak dla mnie!!! ___________________________________________________ pisaniepracmagisterskichgdansk Share this post Link to post Share on other sites
Vinci 0 Report post Posted February 8 Wydaje mi się, że znakomitą drukarnię, specjalizującą się w druku od metek i zawieszek po książki, można znaleźć pod adresem https://www.jkbprint.pl/ulotki. Według mojej oceny, ich drukarnie oferują konkurencyjne ceny związane z różnymi rodzajami druku. Dodatkowo, korzystając z kalkulatorów, można oszacować koszty związane z drukowaniem. Share this post Link to post Share on other sites