zatorski 2 Report post Posted December 14, 2022 Cześć. Czy ktoś wykorzystuje platformę OLX do sprzedaży swoich książek i mógłby się podzielić doświadczeniem? Zastanawiam się jak i gdzie zacząć, żeby wszystko działało szybko, sprawnie, wygodnie dla mnie i potencjalnych klientów i żebym nie dostała od tego bólu głowy. Mam tutaj na myśli głównie przedsprzedaż wersji papierowej, którą autor musi się zająć osobiście. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted December 14, 2022 Postawić stronę z wordpressem i apką WooCommerce. Do niej podłaczyć paczkomaty, cashbill i inne wtyczki zapewniające łatwiejszą obsługę sklepu (np. wysyłajtaniej.pl - zamówienie można automatem przerzucić do aplikacji geerującej listy przewozowe) Ewentualnie Shopee - w tej chiwli ma najniższe prowizje, plus oferuje kupony dla klientów i chyba jeszcze wciąż jest darmowa wysyłka W jaki sposób również wydasz książkę? Masz wiele sposobów: https://novaeres.pl/jak-wydac-ksiazke Są one opisane na tej stornie. Share this post Link to post Share on other sites
kovacek.trudie 0 Report post Posted December 14, 2022 Myślę, że sprzedaż książek, bądź innych rzeczy tego typu na portalach z ogłoszeniami to bardzo dobry pomysł. Sam niejednokrotnie korzystałem z tej okazji i muszę przyznać, że całkiem wiele rzeczy udało mi się sprzedać. _________________________ Handel na darmowych portalach ogłoszeniowych – co i jak? Share this post Link to post Share on other sites
robel.oswald 0 Report post Posted December 15, 2022 A o jakiej tematyce napisałaś książkę? Share this post Link to post Share on other sites
karola23 0 Report post Posted March 28, 2023 Książki można sprzedać na kilka sposobów. Oczywiście jednym z nich jest wystawienie na takiej platformie sprzedażowej czy na lokalnych grupach. Natomiast ja ostatnio skorzystałam z oferty antykwariatu online https://blackbooks.pl/content/20-skup-ksiazek-bydgoszcz . Moje skarby z pewnością znajdą nowego właściciela, a ja podreperowałam domowy budżet i zyskałam miejsce na w swojej biblioteczce na zakup nowych pozycji literackich. Share this post Link to post Share on other sites