Elfweard 1 Report post Posted November 9, 2022 Czy ktoś tutaj równięż odczuwa taki jesienny spadek energii? Jak sobie z tym radzicie? Normalnie na nic nie mam ochoty Share this post Link to post Share on other sites
zatorski 2 Report post Posted December 19, 2022 a nie wiem, jak to się dzieje, ale teraz jak dojeżdżałam pociągiem do pracy 2 h w jedną stronę, 2 h w drugą, to miałam mnóstwo energii po powrocie, a pracowałam zawsze więcej niż 8 h, często 10-11. Za to jak jeszcze chodziłam do szkoły, to byłam wypruta po lekcjach, nieważne, ile ich było, a szkołę miałam (bez przenośni!) na przeciwko domu Jest jednak trochę lepiej od czasu od kiedy stosuję odpowiednią dietę, ćwiczę oraz pię herbaty:https://loremvit.pl/ziola-na-koncentracje/ Polecam te zioła na koncentrację. Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted February 5, 2023 Tak się składa, że dla mnie również takie sprawy są ważne i wiem, że na pewno dobrym rozwiązaniem jest to aby wiedzieć o nich właśnie jak najwięcej. Zachęcam każdego do zapoznania się z materiałem https://vva.pl/zdrowie/dlaczego-ziololecznictwo-znow-wraca-do-lask ponieważ to właśnie tam doskonale o ziołach napisano. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted February 16, 2023 Osobiście mogę Wam wszystkim polecić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnego podologa we Wrocławiu, który w swojej ofercie posiada szereg badań i indywidualne wkładki ortopedyczne . Czy wiecie jak w kilku prostych krokach zdobyć najlepsze wkładki ortopedyczne? Share this post Link to post Share on other sites
Kołcz22 0 Report post Posted March 24, 2023 Jeśli czujesz że twój organizm nie jest w pełni sił to postaw na takie produkty jak Neoglandyna czy Padma z oferty Tymofarm. Są to naturalne produkty opracowane przez specjalistę Witolda Brzosko na podstawie wieloletnich działań. Jeśli będziesz je stosował na pewno organizm będzie zdrowy i silny. Share this post Link to post Share on other sites
chanelle71 0 Report post Posted September 20, 2023 Spadek energii może być spowodowany złym sypianiem. Sen polifazowy powstał po to, by znacząco ograniczyć czas poświęcony na sen bez skutków ubocznych i negatywnego wpływu na zdrowie. Spanie polifazowe, najprościej rzecz ujmując, polega więc na tym, że rozkładasz swój sen na wiele części, a zatem śpisz znacznie częściej w ciągu doby, ale krócej. ____________________________ Sen polifazowy – jak zacząć? Wybór odpowiedniego materaca Share this post Link to post Share on other sites
karola23 0 Report post Posted January 30 W naturalny, nieinwazyjny i bezpieczny sposób zmniejszają poczucie zmęczenia i chronią przed skutkami stresu - to ich najważniejsze zadanie. Mowa tu oczywiście o adaptogenach. Co ciekawe, część z nich posiada dwojakie właściwości. Z jednej strony pobudzają organizm do działania, z drugiej pomagają uspokoić nerwy i wyciszyć organizm, przywracając spokój ducha. Tak działa między innymi ashwagandha. Możecie o nich poczytać i zakupić na stronie https://mothersprotect.com/pages/adaptogeny-wlasciwosci-badania-historia Share this post Link to post Share on other sites
zstroman 0 Report post Posted January 31 Czy warto korzystać z suplementów diety? Są one bezpieczne? Share this post Link to post Share on other sites