zatorski 2 Report post Posted October 12, 2022 Chce kupić ekspres do kawy, mój pierwszy. Do niewilelkiego biura ( mam biuro ubezpieczniowe i chcę robić kawę sobie ale i klientom) Mam pytanie czy jeśli ekspres ma funkcję kawy ziarnistej i mielonej to są na to jakby dwa oddzielne miejsca i jak w miejsce kawy mielonej wsypie czekoladę to zrobi czekoladę ? Share this post Link to post Share on other sites
Elfweard 1 Report post Posted October 12, 2022 Masz dwa oddzielne wloty, jednak nie możesz wrzucać czekolady do miejsca na kawę mieloną, bo wszystko będzie zasyfione i może to się źle skończyć. Polecam bardzo Tchibo Coffee Service, firma ma konkretnie ekspresy do zastosowań firmowych. powinnaś byc zadowolona z jakości: https://www.tchibo-coffeeservice.pl/asortyment/ekspresy/ Ich ekspresy do kawy możesz przejrzeć sobie na tej stronie. Istotna kwestia na którą trzeba zwrócić uwagę, nieważne jaką markę wybierzesz, to budowa pojemnika na mleko - patrz czy nie ma trudnych do wyczyszczenia rogów. Polecam skontaktować się z firmą i powiedzieć jaki masz budżet na ekspres do kawy, powinni dobrac odpowiednie urzadzenie. Share this post Link to post Share on other sites
xdietrich 0 Report post Posted October 12, 2022 Są ekspresy, gdzie tylko wystarczy, że raz na miesiąc zamówisz kapsułki a ekspres będziesz mieć za darmo Share this post Link to post Share on other sites