Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
kuba222

Kredyt w Norwegii

Recommended Posts

Witajcie! Od dwóch lat mieszkam i pracuję w Norwegii. Potrzebuję na cito gotówki... miałem nadzieję, że uniknę kredytów no ale wyszło jak wyszło. Zarabiam nieźle, myślę że szybko spłacę. Macie wiedzę jak taki kredyt można dostać i w jakim banku warto? Będę wdzięczny za porady. 

Życie, każdy czasami potrzebuje dodatkowej gotówki i nie ma w tym nic złego. jak wiesz, że spłacisz to spokojnie możesz zaciągać kredyt. W Norwegii jest wiele banków, jak mogę doradzić to zobacz sobie na stronę pl.motty.no. Ta firma świadczy profesjonalne usługi doradcze w zakresie pożyczek, kredytów właśnie na terenie Norwegii a obsługuje po polsku. Mają doradców Polaków, wszystko wytłumaczą i pomogą w złożeniu wniosku. 

W dniu 27.06.2022 o 23:30, wojti34 napisał:

Życie, każdy czasami potrzebuje dodatkowej gotówki i nie ma w tym nic złego. jak wiesz, że spłacisz to spokojnie możesz zaciągać kredyt. W Norwegii jest wiele banków, jak mogę doradzić to zobacz sobie na stronę https://pl.motty.no/ . Ta firma świadczy profesjonalne usługi doradcze w zakresie pożyczek, kredytów właśnie na terenie Norwegii a obsługuje po polsku. Mają doradców Polaków, wszystko wytłumaczą i pomogą w złożeniu wniosku. 

Motty to moim zdaniem jak najbardziej odpowiednie miejsce! Właśnie jesteśmy z nimi w kontakcie, bo po 3 latach pracy w Norwegii chcemy kupić coś swojego. Życie nam tutaj bardzo odpowiada, a Motty przeprowadzi nas "za rączkę" przez cały okres kredytowania.

Jeśli chodzi o kredyt w Norwegii, to można go załatwić bez stresu, znajomości języka, a nawet bez wychodzenia z domu! Wszystko dzięki stronie Motty, gdzie można dostać nawet pomoc i porady w ojczystym języku kredytobiorcy. Ja myślę, że to naprawdę super rozwiązanie.

Wiadomo, że jak się jest obcokrajowcem to ciężej z kredytem, ale jak się tam mieszka już jakiś czas i ma się stała pracę i dobre zarobki to i kredyt się dostanie. Najlepiej właśnie przez doradcę finansowego np z Motty jak już wyżej ktoś pisał, bo po polsku się porozmawia i sprawdzą oferty z różnych banków. Będzie się wiedziało co i jak. 

W dniu 30.08.2023 o 10:08, Grzesieeek napisał:

Wiadomo, że jak się jest obcokrajowcem to ciężej z kredytem, ale jak się tam mieszka już jakiś czas i ma się stała pracę i dobre zarobki to i kredyt się dostanie. Najlepiej właśnie przez doradcę finansowego np z Motty jak już wyżej ktoś pisał, bo po polsku się porozmawia i sprawdzą oferty z różnych banków. Będzie się wiedziało co i jak. 

również polecam Motty, działają już tam z 40 lat prawie, więc mają doświadczenie i pomagają dobrze w kredytach, duży plus to to, że współpracują z większością norweskich banków, więc rozeznanie konkretne można u nich mieć