kuba222 0 Report post Posted June 27, 2022 Witajcie! Od dwóch lat mieszkam i pracuję w Norwegii. Potrzebuję na cito gotówki... miałem nadzieję, że uniknę kredytów no ale wyszło jak wyszło. Zarabiam nieźle, myślę że szybko spłacę. Macie wiedzę jak taki kredyt można dostać i w jakim banku warto? Będę wdzięczny za porady. Share this post Link to post Share on other sites
wojti34 0 Report post Posted June 27, 2022 Życie, każdy czasami potrzebuje dodatkowej gotówki i nie ma w tym nic złego. jak wiesz, że spłacisz to spokojnie możesz zaciągać kredyt. W Norwegii jest wiele banków, jak mogę doradzić to zobacz sobie na stronę pl.motty.no. Ta firma świadczy profesjonalne usługi doradcze w zakresie pożyczek, kredytów właśnie na terenie Norwegii a obsługuje po polsku. Mają doradców Polaków, wszystko wytłumaczą i pomogą w złożeniu wniosku. Share this post Link to post Share on other sites
weissnat.alana 0 Report post Posted July 6, 2022 Podpinam się pod wątek. Szukam kredytu islandzkiego. Share this post Link to post Share on other sites
oli9944 0 Report post Posted November 30, 2022 W dniu 27.06.2022 o 23:30, wojti34 napisał: Życie, każdy czasami potrzebuje dodatkowej gotówki i nie ma w tym nic złego. jak wiesz, że spłacisz to spokojnie możesz zaciągać kredyt. W Norwegii jest wiele banków, jak mogę doradzić to zobacz sobie na stronę https://pl.motty.no/ . Ta firma świadczy profesjonalne usługi doradcze w zakresie pożyczek, kredytów właśnie na terenie Norwegii a obsługuje po polsku. Mają doradców Polaków, wszystko wytłumaczą i pomogą w złożeniu wniosku. Motty to moim zdaniem jak najbardziej odpowiednie miejsce! Właśnie jesteśmy z nimi w kontakcie, bo po 3 latach pracy w Norwegii chcemy kupić coś swojego. Życie nam tutaj bardzo odpowiada, a Motty przeprowadzi nas "za rączkę" przez cały okres kredytowania. Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted December 30, 2022 No dobra firma, Polacy więc wiadomo pomagają swoim Fajnie że można się skonsultować , zbadać zdolność i nic za to się nie płaci. Wielka pomoc dla Polaków w Norwegii Share this post Link to post Share on other sites
manley.ankunding 0 Report post Posted February 3, 2023 Polecicie jakąś sprawdzoną firmę? Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted February 26, 2023 Jeśli chodzi o kredyt w Norwegii, to można go załatwić bez stresu, znajomości języka, a nawet bez wychodzenia z domu! Wszystko dzięki stronie Motty, gdzie można dostać nawet pomoc i porady w ojczystym języku kredytobiorcy. Ja myślę, że to naprawdę super rozwiązanie. Share this post Link to post Share on other sites
AlojzBrzoza 0 Report post Posted February 28, 2023 A może ktoś by ci coś wysłał, hmm? Unikniesz wysokich odsetek Share this post Link to post Share on other sites
Grzesieeek 0 Report post Posted August 30, 2023 Wiadomo, że jak się jest obcokrajowcem to ciężej z kredytem, ale jak się tam mieszka już jakiś czas i ma się stała pracę i dobre zarobki to i kredyt się dostanie. Najlepiej właśnie przez doradcę finansowego np z Motty jak już wyżej ktoś pisał, bo po polsku się porozmawia i sprawdzą oferty z różnych banków. Będzie się wiedziało co i jak. Share this post Link to post Share on other sites
Andrzeeej24 0 Report post Posted December 29, 2023 W dniu 30.08.2023 o 10:08, Grzesieeek napisał: Wiadomo, że jak się jest obcokrajowcem to ciężej z kredytem, ale jak się tam mieszka już jakiś czas i ma się stała pracę i dobre zarobki to i kredyt się dostanie. Najlepiej właśnie przez doradcę finansowego np z Motty jak już wyżej ktoś pisał, bo po polsku się porozmawia i sprawdzą oferty z różnych banków. Będzie się wiedziało co i jak. również polecam Motty, działają już tam z 40 lat prawie, więc mają doświadczenie i pomagają dobrze w kredytach, duży plus to to, że współpracują z większością norweskich banków, więc rozeznanie konkretne można u nich mieć Share this post Link to post Share on other sites